Kultúra Karácsonyi jótékonysági festményaukció Piliscsabán

Karácsonyi jótékonysági festményaukció Piliscsabán
A Piliscsabai Amatőr Festők Klubja december 9–10–11-én háromnapos jótékonysági festményaukciót rendez a piliscsabai nehéz sorsú, rászoruló családok megsegítésére. A tárlat mellett naponta különböző programokkal szórakoztatjk a közönséget.

Közélet Adventi vásár Pilisvörösváron (+Részletes program)

Adventi vásár Pilisvörösváron (+Részletes program)
Itt van a várva várt Adventi Vásár programja! Az eseményen egész nap kézműves vásárral, kézműves ételekkel, italokkal és színpadi műsorokkal várják az érdeklődőket. 

Közélet Decemberi programok a pilisborosjenői művelődési házban

Decemberi programok a pilisborosjenői művelődési házban

Az év utolsó hónapjában is érdekes programokkal vár minden helyi és környékbeli lakost a Reichel József Művelődési Ház. A kicsik Holle Anyó című bábjátékon vehetnek részt és a Falukarácsonyon hangolódhatnak az ünnepekre, míg a nagyok süteménysütő versenyen mutathatják be legféltettebb receptjeiket.

Közélet Betlehem készült Pilisjászfalun (+Kép)

Betlehem készült Pilisjászfalun (+Kép)

A Hivatal udvarán elkészült a Betlehemi jászol. Az Önkormányzat ezzel is szebbé kívánja tenni az adventi készülődést - írja Bányai József, polgármester.

Közélet Süteménysütő verseny Pilisborosjenőn

Süteménysütő verseny Pilisborosjenőn
A rendezvény célja a különböző házi sütemények bemutatása, megismertetése, a nagymamák féltve őrzött receptjeinek megmentése és a régi sütemények, sült tésztafélék megkóstolása, a helyi értéktárba való felvétele.

Videó Karácsonyi hangulat Pomáz utcáin (+Videó)

Karácsonyi hangulat Pomáz utcáin (+Videó)

Pomáz Város Önkormányzata idén is igyekezett karácsonyi hangulatot teremteni a város számos pontján. Karácsonyi világítással van ellátva a Hősök tere, a Huszár utca, a főút, valamint a Városháza parkja.

Videó Ünnepi fénybe borult Esztergom (+légi videó)

Ünnepi fénybe borult Esztergom (+légi videó)

Advent első vasárnapján már több településen is láthatunk utcai díszkivilágításokat. A héten osztottuk meg a hírt, miszerint Pilisvörösváron megérkezett a város karácsonyfája, amit azóta feldíszítettek, kivilágítottak. Facebook oldalunkon pedig képeket osztottunk meg a solymári utcai hangulatról. 

Közélet Fogjunk össze! Tartós élelmiszergyűjtés a pilisvörösvári iskolában

Fogjunk össze! Tartós élelmiszergyűjtés a pilisvörösvári iskolában

A Pilisvörösvári Német Nemzetiségi Általános Iskola idén is összefogásra buzdítja a gyerekeket, szülőket. A tavalyi évben több családon is tudtak a felajánlások révén segíteni, így az iskola idén ismét gyűjtést szervez.

Közélet Így állították fel a karácsonyfát a városháza előtt Pilisvörösváron (+Képek)

Így állították fel a karácsonyfát a városháza előtt Pilisvörösváron (+Képek)

A mai naptól már láthatjuk a hatalmas, több méter magas karácsonyfát Pilisvörösváron, amit a hagyományokhoz híven idén is a Városháza előtti téren állítottak fel. A fát hamarosan feldíszítik, kivilágítják, de addig megmutatjuk azt, hogyan is került a helyére.

Pályázatok Betlehemi jászolkészítő pályázat Pilisvörösváron

Betlehemi jászolkészítő pályázat Pilisvörösváron
A Művészetek Háza és a Pilisvörösvár és Vidéke Takarékszövetkezet pályázatot hirdet Betlehemi jászol készítés témakörben.
view counter

Közelgő események

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel