Augusztus 20.

A térség településein Szent István napi ünnepséget tartanak augusztus 20-án, ahol a szentmise és kenyérszentelés mellett sok helyen egész napos, színes programokkal várják az érdeklődőket.

PROGRAMOK:

Nagykovácsi

A településen államalapító Szent István király ünnepén műsorral és szentmisével várják a helyieket. Az eseményen átadják a Nagykovácsi elismerő címeket is.
Részletes program>>>

Piliscsaba

A gyerekeket bábjátékkal és tűzijátékkal várják, míg a felnőttek a California Special és a Feeling Music zenéjét hallhatják.
Részletes program>>>

Pilisszentiván

Fergeteges utcabállal és tűzijátékkal várnak mindenkit Pilisszentivánon. A nap folyamán nyitott pincékbe látogathatunk, este pedig az Adlersteiner zenekar húzza majd a talpalávalót.
Részletes program>>>

Pilisvörösvár

A Vörösvári Napok utolsó napjain fúvószenekarok lépnek a színpadra, majd a csapatok horgász- és tutajhúzó versenyen mérettethetik meg magukat.
Részletes program>>>

Pomáz

Három napos Szent István búcsú várja a Pomázra látogatókat. A színes programok mellett ünnepi megemlékezést tartanak.
Részletes program>>>

Szentendrei Skanzen

Szombaton, vasárnap és hétfőn egész nap bárki próbára teheti bátorságát, de elkészítheti a zsiványok életéhez nélkülözhetetlen dohányzacskót vagy bicskatokot is az olyan híres betyárokról, mint Rózsa Sándorról, Angyal Bandiról, vagy Sobri Jóskáról elnevezett portákon
Részletes program>>>

Tinnye

A főzőversenyt követően judo bemutató veszi kezdetét, majd a délutáni órákban az Irigy Hónaljmirigy lép a színpadra. Este operett gála és Tóth Andi koncert várható, míg a rendezvényt tűzijátékkal zárják.
Részletes program>>>

Zsámbék

A zsámbéki romtemplom idén is ünnepi fénybe burkolózik – érdemes megnézni, csodás látvány. Az ünnepi műsort követően a Csík zenekar lép a színpadra, este pedig tűzijátékot csodálhatunk.
Részletes program>>>

 

A programlistát folyamatosan bővítjük!