Kék hírek Felborult egy autó Pilisvörösváron éjszaka

Felborult egy autó Pilisvörösváron éjszaka

Pilisvörösváron a Szabadság utcában felborult egy autó nem sokkal éjjel 23 óra előtt - közölte a Varkapu.info portállal egy Olvasónk. Elmondása szerint egy személy beszorult, akit a pilisvörösvári önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók közösen szabadítottak ki.

 

Kék hírek Gyorshír: Baleset a pilisvörösvári vasútátjárónál

Gyorshír: Baleset a pilisvörösvári vasútátjárónál

A Várkapu.Info egyik olvasójától kaptuk a hírt, hogy a pilisvörösvári vasúti átjárónál egy kamion és egy személygépjármű koccant össze. Az útszakaszon kisebb fennakadás várható, útlezárás nincs. 

Közélet Biztonságos úton Piliscsabára - Az első állomás

Biztonságos úton Piliscsabára - Az első állomás

A mai napon, a piliscsabai Városházán közlekedésbiztonsági egyeztetés zajlott az elmúlt időszakban a 10-es úton történt tragikus kimenetelű közlekedési balesetek kapcsán.

Közélet 10-es út - Aláírásgyűjtés a biztonságos közlekedésért

10-es út - Aláírásgyűjtés a biztonságos közlekedésért
A 10-es út Piliscsaba  – Pilisvörösvár összekötő vonalán elszaporodott balesetek miatt Gáspár Csaba, Piliscsaba polgármestere vezetésével aláírásgyűjtést kezdeményeznek a biztonságos hazaút érdekében.
 

Kék hírek Baleset volt szombat reggel Pilisvörösvár és Csobánka között

Baleset volt szombat reggel Pilisvörösvár és Csobánka között
Közlekedési baleset volt szombat reggel Pilisvörösvár és Csobánka között, a hatóságok teljes útlezárás mellett dolgoztak.

Kék hírek Ez történt a 10-es úton szerda este - Videó és képek a halálos balesetről

Ez történt a 10-es úton szerda este - Videó és képek a halálos balesetről

Szerda este halálos baleset történt a 10-es úton, a szokásos helyen, Pilisvörösvár és Piliscsaba között, a Kopár Csárdánál. A helyszínről a Varkapu.info-nak a Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltság küldött képeket. Figyelem, a fotók a nyugalom megzavarására alkalmasak, ezért csak 18 éven felülieknek, és erős idegzetűeknek ajánljuk!

Kék hírek Baleset történt a Kopár Csárdánál - Halálos áldozat is van

Baleset történt a Kopár Csárdánál - Halálos áldozat is van

Hivatalos forrásból is megerősített információink szerint ismét baleset történt Pilisvörösvár és Piliscsaba között a 10-es úton a Kopár Csárdánál. Egy Olvasónk szerint teljes útzár van az érintett szakaszon.

Kék hírek Képek a hétfő délelőtti pilisvörösvári balesetről

Képek a hétfő délelőtti pilisvörösvári balesetről

Június 16-án, hétfőn a délelőtti órákban egy teherautó és egy terepjáró ütközött Pilisvörösváron. A balesetben két ember sérült meg. A Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület képei alább tekinthetők meg.

Kék hírek Gyorshír - Baleset a 10-es úton Pilisvörösvárnál

Gyorshír - Baleset a 10-es úton Pilisvörösvárnál

Pilisvörösváron a Fő úton egy teherautó és egy terepjáró ütközött hétfő délelőtt. A balesetben ketten könnyebben megsérültek, félpályán haladhat a forgalom - tudta meg a Varkapu.info az egyik Olvasójától.

Közélet Halálos baleset a Kopár Csárdánál

Halálos baleset a Kopár Csárdánál

A 10-es úton halálos baleset történt a Kopár Csárdánál. A déli órákban egy teherautó és egy személygépkocsi ütközött, ennek vezetője életét vesztette. A műszaki mentés még tart, várhatóan kettő óráig teljes útzár lesz érvényben.  Az útzár feloldását természetesen közölni fogjuk.

view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Ön is jár nyaranta a környékbeli (Piliscsaba, Dorog, Esztergom) strandokra/fürdőkbe/uszodákba?:

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel