Közélet Baleset Pilisvörösvár és Csobánka között - Teljes útzár a szakaszon

Csobánka és Pilisvörösvár között a szokásos helyen frontális karambol történt - közölte egy Olvasónk a Varkapu.info-val. Információink szerint egy sérültet feszítővágóval szabadítottak ki. A pomázi, vörösvári és fővárosi tűzoltók is a helyszínen vannak, az utat lezárták.

(Varkapu.info)

Kék hírek Villanyoszlop állította meg az autóst Pilisvörösváron (+Képek)

Villanyoszlop állította meg az autóst Pilisvörösváron (+Képek)

Május 2-án, szombaton egy rendőrségi közúti ellenőrzést akart kikerülni egy gépjármű vezetője, akit Pilisvörösváron az Áfonya utca végén egy villanyoszlop állított meg, amely végül az ütközés következtében ki is dőlt - tudta meg a Varkapu.info a Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltóságtól.

Kék hírek Autóval ütközött a kismotor vasárnap Pilisvörösváron (+Képek)

Autóval ütközött a kismotor vasárnap Pilisvörösváron (+Képek)

Április 26-án vasárnap közúti balesethez kaptott riasztást a Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület. A 10-es főút pilisvörösvári szakaszán egy kismotor és egy szemelygépkocsi karambolozott. A személyi sérüléssel járó baleset körülményeit a rendőrség még vizsgálja.

Közélet Siklóernyőst mentettek Pilisborosjenőnél

Siklóernyőst mentettek Pilisborosjenőnél
Súlyosan megsérült a lábán az a siklóernyős, aki a Pilisborosjenő fölötti Nagy-Kevély hegy sziklás részén ért földet, közölte vasárnap este a katasztrófavédelem.

Kék hírek Ki látta Benkó Barbi balesetét? - Szemtanúkat keres a rendőrség

Ki látta Benkó Barbi balesetét? - Szemtanúkat keres a rendőrség
A budaörsi rendőrök várják azok jelentkezését, akik érdemi információval tudnak szolgálni Benkó Barbara pilisvörösvári hegyikerékpáros olimpikon balesetével kapcsolatban. 

Sport Feladta magát a sofőr, aki a 10-es úton elsodorta Benkó Barbit

Feladta magát a sofőr, aki a 10-es úton elsodorta Benkó Barbit
Feladta magát a férfi, aki csütörtökön elgázolta, majd segítségnyújtás nélkül magára hagyta Benkó Barbara pilisvörösvári hegyikerékpáros olimpikont. A sportolót csütörtökön, a 10-es úton sodorta el egy autós Piliscsabán. A gázoló megállt, majd miután Benló felállt, megjegyezte: "ja, látom, jól vagy" és továbbhajtott.

Kék hírek Olvasónktól: motoros gázolás Solymáron

Félpályás útlezárásról számolt be a Varkapu.info-nak egyik olvasónk. Solymáron a PEMŰ előtt ugyanis motoros gázolás történt. Részleteket egyelőre nem tudunk.

Kék hírek Frontálisan ütközött két autó Pilisszentivánon a Szabadság utcában

Frontálisan ütközött két autó Pilisszentivánon a Szabadság utcában

Két személyautó ütközött frontálisan Pilisszentivánon, a Szabadság utcában szerda este - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A helyszínre az önállóan beavatkozni képes helyi, pilisszentiváni önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket, valamint homokkal felitatták a kifolyt üzemanyagot és olajat. A balesetben senki sem sérült meg.

Kék hírek Pilisvörösvár és Csobánka között ütközött két autó - KÉPEKKEL frissítve!

Pilisvörösvár és Csobánka között ütközött két autó - KÉPEKKEL frissítve!
Két személyautó ütközött Pilisvörösvár és Csobánka között - közölte a Katasztrófavédelem. Az egyik autó lesodródott az útról, a másik az úttesten állt meg. A helyszínre a pomázi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket.

Kék hírek Baleset Pilisvörösvár és Csobánka között - Tehergépkocsi hajtott az árokba

Baleset Pilisvörösvár és Csobánka között - Tehergépkocsi hajtott az árokba

A Csobánka és Pilisvörösvár közötti úton, a nagy kanyarban kisodródott, és árokba hajtott egy tehergépkocsi - közölte a Katasztrófavédelem. Pomázról az önkormányzati tűzoltók érkeztek a helyszínre, a járművet áramtalanították, a kiemelésénél is segítenek. A sérültet a mentők ápolják. A helyszínelés és a mentés ideje alatt a környéken autózók vezessenek óvatosan.

Közelgő események

  • Nincs közelgő esemény

Programot ajánlok!

view counter

Navigáció

Belépés

Szavazás

Önt érdeklik a helyi hagyományok, népszokások?:

Cégtár

Faanyag, fűrészárú, készházak, tetők, burkolóanyagok, nyílászárók, ereszcsatornák, kémények, stb.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel