Kék hírek Kidöntött egy villanyoszlopot egy autós Piliscséven

Kidöntött egy villanyoszlopot egy autós Piliscséven
Egy személyautó villanyoszlopnak hajtott és kettétörte azt Piliscséven, a Béke utcában. Nyergesújfaluból a katasztrófavédelmi őrs tűzoltói vonultak a balesethez, a kocsit áramtalanították, a további mentési munkálatokat megkezdték.

Kék hírek Halálos gázolás Piliscsabán a 10-es úton

Halálos gázolás Piliscsabán a 10-es úton
Eddig tisztázatlan körülmények között gázolt el egy gépjármű egy gyalogost 2016. február 10-én 6 óra 5 perc körüli időben a 10-es számú főúton, Piliscsaba lakott területén belül. A baleset következtében a gyalogos életét vesztette.

Kék hírek Fotók a Solymáron történt súlyos balesetről

Fotók a Solymáron történt súlyos balesetről

A Varkapu.info is megosztotta a hírt, miszerint február 5-én, pénteken két személyautó karambolozott a solymári Rózsika utcában. Az esti órákban az utat lezárták, így a közlekedőknek kerülniük kellett.

Kék hírek Baleset Solymáron - Útzár a Rózsika utcában

Baleset Solymáron - Útzár a Rózsika utcában

Két személyautó karambolozott a solymári Rózsika utcában. Az egyik roncsba beszorult egy ember, akit a mentéshez riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók szabadítottak ki, a mentők három sérültet szállítottak kórházba.

Közélet Hordágyon vitték a tűzoltók az erdőben balesetet szenvedő kisfiút

Hordágyon vitték a tűzoltók az erdőben balesetet szenvedő kisfiút
Kirándulás közben egy tíz év körüli gyermek megcsúszott, karját törte szombat kora délután Csobánka közelében, a Holdvilág-ároknál  - tájékoztatta a Varkapu.infot Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvívője.

Erdő-mező Hordágyon vitték ki az erdőből a bokatörést szenvedő kirándulót

Hordágyon vitték ki az erdőből a bokatörést szenvedő kirándulót
Kirándulás közben bokatörést szenvedett egy középkorú nő vasárnap kora délután Csobánkán, a Holdvirág-ároknál  - tájékoztatta a Varkapu.infot Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvívője.

Közélet Baleset Csobánka és Pilisvörösvár között

Baleset Csobánka és Pilisvörösvár között
Egy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze a Csobánkát és Pilisvörösvárt összekötő úton - olvasható a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

Kék hírek Baleset vasárnap délután Budakalásznál (+Képek)

Baleset vasárnap délután Budakalásznál (+Képek)
Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 11-es számú főút budakalászi szakaszán, a Szentendre felé vezető oldal 14-es kilométerénél, vasárnap délután - tájékoztatta a Varkapu.infot Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvívője.

Kék hírek Autó borult fel kedd este Pilisvörösvár és Pilisszántó között (+Képek)

Autó borult fel kedd este Pilisvörösvár és Pilisszántó között (+Képek)
Az úton megpördült, majd felborult egy személyautó kedd este Pilisvörösvárt Pilisszántóval összekötő úton. A gépkocsiban ketten utaztak, mindketten könnyebb sérüléseket szenvedtek - tájékoztatta a Varkapu.infot Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvívője.

Kék hírek Baleset szombat délután Pilisvörösvár határán

Baleset szombat délután Pilisvörösvár határán

Baleset történt szombat délután a Pilisvörösvár határán lévő körforgalomnál (Liegel&Dachser). A forgalmat Pilisszentiván felé terelték.

Programot ajánlok!

view counter

Navigáció

Belépés

Szavazás

Önt érdeklik a helyi hagyományok, népszokások?:

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel