Kék hírek Autó borult fel kedd este Pilisvörösvár és Pilisszántó között (+Képek)

Autó borult fel kedd este Pilisvörösvár és Pilisszántó között (+Képek)
Az úton megpördült, majd felborult egy személyautó kedd este Pilisvörösvárt Pilisszántóval összekötő úton. A gépkocsiban ketten utaztak, mindketten könnyebb sérüléseket szenvedtek - tájékoztatta a Varkapu.infot Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvívője.

Kék hírek Baleset szombat délután Pilisvörösvár határán

Baleset szombat délután Pilisvörösvár határán

Baleset történt szombat délután a Pilisvörösvár határán lévő körforgalomnál (Liegel&Dachser). A forgalmat Pilisszentiván felé terelték.

Kék hírek Villanyoszlopnak csapódott egy autó szerda este Budakalászon

Villanyoszlopnak csapódott egy autó szerda este Budakalászon
Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó szerda este Budakalászon, a Pomázi úton. Az ütközés következtében az oszlop eltört és veszélyesen megdőlt - tudtuk meg Csámpai Attilától, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől.

Kék hírek Árokba borult egy autó szombat délelőtt Páty és Budakeszi határán

Árokba borult egy autó szombat délelőtt Páty és Budakeszi határán

Árokba borult és ott az oldalán állt meg egy személygépkocsi szombat délelőtt Páty és Budakeszi, a két települést összekötő úton  -  tudtuk meg Csámpai Attilától, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől.

Kék hírek Fának csapódott egy autó szerda délután Páty és Telki között (+Képek)

Fának csapódott egy autó szerda délután Páty és Telki között (+Képek)
Egy személyautó kanyarban kicsúszva, többször megpördülve az út menti fának csapódott szerda délután Páty és Telki között, a két települést összekötő úton -  tudtuk meg Csámpai Attilától, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől.

Kék hírek A nap fotója a 10-es útról - Árokban egy mikrobusz a szarvasi kanyarnál

A nap fotója a 10-es útról - Árokban egy mikrobusz a szarvasi kanyarnál
Nem mindennapi látvány fogadta a 10-es úton autózókat a mai napon a Pilisborosjenő előtti szakaszon, a szarvasi kanyarnál. Egy mikrobusz ugyanis a patakban landolt. A kiemelésekor némi torlódás is volt az úton.

Kék hírek Felborult csütörtök délután egy kisteherautó Budakalászon (+Képek)

Felborult csütörtök délután egy kisteherautó Budakalászon (+Képek)
Oldalára borult egy szállítmány nélküli kisteherautó a 11-es főúton, Budakalászon, a bevásárló központok közelében, július 16-án, csütörtök délután - tudtuk meg Csámpai Attilától a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől.

Kék hírek Képek a keddi piliscsabai balesetről

Képek a keddi piliscsabai balesetről

Július 14-én, kedd délután egy autó és egy busz karambolozott egymással a 10-es úton Piliscsabánál. A buszon utazóknak nem esett baja, azonban az autóban ülők közül egy három gyermekes édesapa életét vesztette. A Lánglovagok tűzoltóportál megosztotta képeit a tragikus esetről.

Kék hírek Halálos baleset Piliscsabánál a 10-es úton (+Képek)

Halálos baleset Piliscsabánál a 10-es úton (+Képek)
Egy ember a helyszínen meghalt, amikor autójával egy busznak ütközött a 10-es főúton, Piliscsabánál. Az utat lezárták, nagy a torlódás - írja az Origo.

Közélet Árokba borult egy autó Solymárnál

Árokba borult egy autó Solymárnál
Solymárról az önkéntes tűzoltók vonultak a 10-es főúton történt balesethez, az angol temető és a bevásárlóközpont csomópontja között felborult egy gépkocsi, üzemanyag folyt a burkolatra. Tart a helyszínelés és a műszaki mentés. A főúton csak a félpálya járható, nagy a torlódás - írja a katasztrófavédelem honlapja. 

Programot ajánlok!

view counter

Navigáció

Belépés

Szavazás

Önt érdeklik a helyi hagyományok, népszokások?:

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel