Sport Feladta magát a sofőr, aki a 10-es úton elsodorta Benkó Barbit

Feladta magát a sofőr, aki a 10-es úton elsodorta Benkó Barbit
Feladta magát a férfi, aki csütörtökön elgázolta, majd segítségnyújtás nélkül magára hagyta Benkó Barbara pilisvörösvári hegyikerékpáros olimpikont. A sportolót csütörtökön, a 10-es úton sodorta el egy autós Piliscsabán. A gázoló megállt, majd miután Benló felállt, megjegyezte: "ja, látom, jól vagy" és továbbhajtott.

Kék hírek Olvasónktól: motoros gázolás Solymáron

Félpályás útlezárásról számolt be a Varkapu.info-nak egyik olvasónk. Solymáron a PEMŰ előtt ugyanis motoros gázolás történt. Részleteket egyelőre nem tudunk.

Kék hírek Frontálisan ütközött két autó Pilisszentivánon a Szabadság utcában

Frontálisan ütközött két autó Pilisszentivánon a Szabadság utcában

Két személyautó ütközött frontálisan Pilisszentivánon, a Szabadság utcában szerda este - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A helyszínre az önállóan beavatkozni képes helyi, pilisszentiváni önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket, valamint homokkal felitatták a kifolyt üzemanyagot és olajat. A balesetben senki sem sérült meg.

Kék hírek Pilisvörösvár és Csobánka között ütközött két autó - KÉPEKKEL frissítve!

Pilisvörösvár és Csobánka között ütközött két autó - KÉPEKKEL frissítve!
Két személyautó ütközött Pilisvörösvár és Csobánka között - közölte a Katasztrófavédelem. Az egyik autó lesodródott az útról, a másik az úttesten állt meg. A helyszínre a pomázi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket.

Kék hírek Baleset Pilisvörösvár és Csobánka között - Tehergépkocsi hajtott az árokba

Baleset Pilisvörösvár és Csobánka között - Tehergépkocsi hajtott az árokba

A Csobánka és Pilisvörösvár közötti úton, a nagy kanyarban kisodródott, és árokba hajtott egy tehergépkocsi - közölte a Katasztrófavédelem. Pomázról az önkormányzati tűzoltók érkeztek a helyszínre, a járművet áramtalanították, a kiemelésénél is segítenek. A sérültet a mentők ápolják. A helyszínelés és a mentés ideje alatt a környéken autózók vezessenek óvatosan.

Kék hírek Felüljáróról zuhant le egy autó Perbálon, egy kamion pedig keresztbe fordult

Felüljáróról zuhant le egy autó Perbálon, egy kamion pedig keresztbe fordult
Földútra zuhant egy személyautó egy perbáli felüljáróról, a Pest megyei település közelében hétfő este egy másik baleset is történt, a Perbált Tinnyével összekötő úton kamion fordult keresztbe, mindkét helyen tart a műszaki mentés – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Kék hírek Árokba csúszott egy autó Budakalászon

Árokba csúszott egy autó Budakalászon
Lesodródott az útról, majd a több méter mély vízelvezető árokba borult egy személyautó Budakalászon, a József Attila úton. Egy forgalmi sávot lezártak az érintett útszakaszon - közölte a Pest megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vasárnap délután.

Kék hírek Piliscsabán is baleset - Felborult egy autó a Garancsi sétányon

Piliscsabán is baleset - Felborult egy autó a Garancsi sétányon
Felborult egy személyautó Piliscsaba belterületén a Garancsi sétányon. A kiérkező piliscsabai önkéntes tűzoltók a jármű szélvédőjén keresztül kiemelték a sérültet és átadtak a mentőknek, majd áramtalanították a felborult gépkocsit. A helyszín biztosításában az esztergomi hivatásos tűzoltók is részt vesznek, a munkálatok ideje alatt félpályán halad a forgalom.

Kék hírek Halálos baleset Pilisvörösvár és Csobánka között - Forgalomkorlátozásra kell számítani

Halálos baleset Pilisvörösvár és Csobánka között - Forgalomkorlátozásra kell számítani
Árokba hajtott egy személyautó a Csobánka és Pilisvörösvár közötti útszakaszon - hívta fel a Varkapu.info figyelmét egy olvasónk. A Katasztrófavédelem információi szerint a járműben egy ember utazott, aki a baleset következtében életét vesztette.

Kék hírek Baleset Pilisvörösvár és Csobánka között - félpályás útlezárás volt

Baleset Pilisvörösvár és Csobánka között - félpályás útlezárás volt

Baleset történt csütörtökön az esti órákban Pilisvörösvár és Csobánka között - közölte a Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltóság a Varkapu.info helyi portállal. Információink szerint egy személygépkocsi kisodródott egy kanyarban, majd az oldalára fordult. A személyi sérüléssel is járó balesethez a mentők, a rendőrök és a tűzoltók is megérkeztek, jelenleg félpályás útlezárás van érvényben.

Programot ajánlok!

view counter

Navigáció

Belépés

Szavazás

Önt érdeklik a helyi hagyományok, népszokások?:

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel