Kék hírek A nap fotója a 10-es útról - Árokban egy mikrobusz a szarvasi kanyarnál

A nap fotója a 10-es útról - Árokban egy mikrobusz a szarvasi kanyarnál
Nem mindennapi látvány fogadta a 10-es úton autózókat a mai napon a Pilisborosjenő előtti szakaszon, a szarvasi kanyarnál. Egy mikrobusz ugyanis a patakban landolt. A kiemelésekor némi torlódás is volt az úton.

Kék hírek Felborult csütörtök délután egy kisteherautó Budakalászon (+Képek)

Felborult csütörtök délután egy kisteherautó Budakalászon (+Képek)
Oldalára borult egy szállítmány nélküli kisteherautó a 11-es főúton, Budakalászon, a bevásárló központok közelében, július 16-án, csütörtök délután - tudtuk meg Csámpai Attilától a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől.

Kék hírek Képek a keddi piliscsabai balesetről

Képek a keddi piliscsabai balesetről

Július 14-én, kedd délután egy autó és egy busz karambolozott egymással a 10-es úton Piliscsabánál. A buszon utazóknak nem esett baja, azonban az autóban ülők közül egy három gyermekes édesapa életét vesztette. A Lánglovagok tűzoltóportál megosztotta képeit a tragikus esetről.

Kék hírek Halálos baleset Piliscsabánál a 10-es úton (+Képek)

Halálos baleset Piliscsabánál a 10-es úton (+Képek)
Egy ember a helyszínen meghalt, amikor autójával egy busznak ütközött a 10-es főúton, Piliscsabánál. Az utat lezárták, nagy a torlódás - írja az Origo.

Közélet Árokba borult egy autó Solymárnál

Árokba borult egy autó Solymárnál
Solymárról az önkéntes tűzoltók vonultak a 10-es főúton történt balesethez, az angol temető és a bevásárlóközpont csomópontja között felborult egy gépkocsi, üzemanyag folyt a burkolatra. Tart a helyszínelés és a műszaki mentés. A főúton csak a félpálya járható, nagy a torlódás - írja a katasztrófavédelem honlapja. 

Kék hírek Rövidhír: baleset a pilisszentiváni elágazásnál

A pilisszentiváni elágazásnál Pilisvörösvár határában baleset történt. A forgalmat jelenleg szakaszosan engedik, félpályás útlezárás van érvényben. Torlódásra kell számítani.

Kék hírek Ki látta a vörösvári balesetét? - Szemtanúkat keres a rendőrség

Ki látta a vörösvári balesetét? - Szemtanúkat keres a rendőrség

A budaörsi rendőrök várják azok jelentkezését, akik érdemi információval tudnak szolgálni egy pilisvörösvári balesettel kapcsolatban.

Kék hírek Pilisvörösváron a 10-es főúton helyi irányítással halad a forgalom - Mikrobusz és motor ütközött

Pilisvörösváron a 10-es főúton helyi irányítással halad a forgalom - Mikrobusz és motor ütközött
Összeütközött egy motoros és egy mikrobusz a 10-es főút pilisvörösvári szakaszán, a Görgey utcai csomópont közelében. A balesetben többen megsérültek, a település önkéntes tűzoltói a motorkerékpárt már áramtalanították, folyik belőle az üzemanyag, a helyszínt biztosítják.

Közélet Baleset Pilisvörösvár és Csobánka között - Teljes útzár a szakaszon

Csobánka és Pilisvörösvár között a szokásos helyen frontális karambol történt - közölte egy Olvasónk a Varkapu.info-val. Információink szerint egy sérültet feszítővágóval szabadítottak ki. A pomázi, vörösvári és fővárosi tűzoltók is a helyszínen vannak, az utat lezárták.

(Varkapu.info)

Kék hírek Villanyoszlop állította meg az autóst Pilisvörösváron (+Képek)

Villanyoszlop állította meg az autóst Pilisvörösváron (+Képek)

Május 2-án, szombaton egy rendőrségi közúti ellenőrzést akart kikerülni egy gépjármű vezetője, akit Pilisvörösváron az Áfonya utca végén egy villanyoszlop állított meg, amely végül az ütközés következtében ki is dőlt - tudta meg a Varkapu.info a Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltóságtól.

Programot ajánlok!

view counter

Navigáció

Belépés

Szavazás

Önt érdeklik a helyi hagyományok, népszokások?:

Cégtár

Fiat márkaszerviz Pilisszentivánon. A cég egyik fő tevékenysége a gumiabroncs és felni kereskedés.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel