Közélet Felelős pénzügyi döntések – közösségi szemlélettel

Felelős pénzügyi döntések – közösségi szemlélettel
"Ha röviden kellene összefoglalnunk, mi is az értékalapú bankolás, valószínűleg olyan kifejezéseket említenénk, mint a szolidaritás, átláthatóság, környezettudatosság és a társadalmi felelősségvállalás."

Közélet Megszűnik a CIB Bank piliscsabai fiókja

Megszűnik a CIB Bank piliscsabai fiókja
Június 30-án nyit ki utoljára Piliscsabán, a Kinizsi utcában található CIB Bank fiók - közölte a cég ügyfeleivel, akik a jövőben az interneten, személyesen pedig Budapesten vagy Esztergomban intézhetnek majd ügyeket.

Kék hírek Rövidhír - Téves riasztáshoz vonultak a pilisvörösvári tűzoltók

Rövidhír - Téves riasztáshoz vonultak a pilisvörösvári tűzoltók
Csütörtök reggel a pilisvörösvári Fő utca 30. alatt található K&H Bankhoz vonultak a helyi önkéntes tűzoltók. A helyszínre érve azonban kiderült, hogy szerencsére csak téves riasztásról volt szó. A Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület néhány fotót is küldött nekünk a helyszínről.

Közélet Ne menj messzire, gyere Solymárra bankolni!

Ne menj messzire, gyere Solymárra bankolni!
A 100%-ban hazai MagNet Magyar Közösségi Bank tevékenysége 20 éves múltra tekint vissza. Solymári fiókunk családias légkörben, rugalmas, segítőkész kollégákkal várja a Várhegy utca 1. alatt (Várhegy Társasház - Mátyás Király utca sarok).

Kék hírek Elfogták a solymári bankrablót

Elfogták a solymári bankrablót
A BRFK rendőrei elfogták és őrizetbe vették azt a férfit, aki egy Oktogon téri bankból rabolt, és aki megalapozottan gyanúsítható a Solymáron, március 22-én elkövetett fegyveres rablással is.

Kék hírek Öt és fél évet kapott a dorogi bankautomata felgyújtója

Öt és fél évet kapott a dorogi bankautomata felgyújtója
Az Esztergomi Járásbíróság első fokon öt és fél év börtönre ítélt egy férfit, aki Dorogon felgyújtott egy bankautomatát, majd lövéseket adott le egy pénzintézetre. Az ítélet nem jogerős - közölte a járásbíróság sajtótitkára.

Kék hírek Vádat emelnek a dorogi bankrongáló ellen

Vádat emelnek a dorogi bankrongáló ellen
A Varkapu.info is közzétette a hírt, miszerint februárban egy férfi megrongált egy dorogi bankjegykiadó automatát, majd lövéseket adott le egy bankfiókra. A Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatott ellene eljárást, ügye vádemelési javaslattal zárult.

Erdő-mező Piliscsabai és pilisborosjenői iskolák is zöldre cserélték a betont

Piliscsabai és pilisborosjenői iskolák is zöldre cserélték a betont

A Magyar Cetelem és a WWF Magyarország népszerű közös kezdeményezésével idén újabb 10 intézményben, összesen ötmillió forintból valósulhatnak meg zöldebb iskolaudvarok. A nyertesekről részben internetes közösségi szavazás, részben – Bálint gazda részvételével - szakértő zsűri döntött.

Közélet Solymári pénzintézet a közös értékteremtésért

Solymári pénzintézet a közös értékteremtésért

Magyarországon az első olyan pénzintézet, amely a profitot vadonatúj - az ökoszférával és a jövő generációkkal kibővített módon értelmezi, a MagNet Magyar Közösségi Bank, mely 12 budapesti fiókja mellett Solymáron is várja a helyi és környékbeli lakosokat és vállalkozásokat.

Önkormányzati hírek Minden számlaszám változott az önkormányzatnál Tökön

Minden számlaszám változott az önkormányzatnál Tökön

Tök Önkormányzatának minden bankszámlaszáma megváltozott - figyelmeztetik a lakosságot a település honlapján. Az OTP-nél vezetett számlák adatait alább találja meg. Kérik, hogy a régi „Polgármesteri Hivatali” számlaszámokra ne fizessenek be, illetve ne utaljanak pénzösszegeket, mert azokat az OTP Bank visszaküldi.

view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Első és egyedülálló 4 csillagos szálloda a Zsámbéki-Medencében.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel