Sport Benkó Barbi a dobogóért tekert, de nagyot bukott a vörösvári sportoló

Benkó Barbi a dobogóért tekert, de nagyot bukott a vörösvári sportoló
Álomszerűen kezdődött Benkó Barbara számára az albstadti mountain bike XCO világkupa futam, a Focus XC Team versenyzője az ötfős élbolyban haladt az első körben, ám egy hirtelen irányváltás után megcsúszott, és nagyot bukott. 

Sport Benkó Barbara magabiztosan nyert Ausztriában

Benkó Barbara magabiztosan nyert Ausztriában
Pilisvörösvári hegyikerékpáros olimpikonunk, Benkó Barbara folytatja remeklését, hiszen a kiváló ciprusi versenyeket követően ezúttal az osztrák Kamptal Klassik Trophy C1-es besorolású versenyen szerepelt, ahol megnyerte az elit hölgyek kategóriáját.

Sport Óriási győzelmet aratott Benkó Barbara Cipruson

Óriási győzelmet aratott Benkó Barbara Cipruson
Az első két szakasz sikerei után felkerült a korona legjobb női mountain-bike versenyzőnk, Benkó Barbara téli felkészülésének végére.

Sport Benkó Barbara megnyerte élete első maraton bajnokságát

Benkó Barbara megnyerte élete első maraton bajnokságát
Hétvégén több mint 1000 kerékpáros állt rajthoz az idei, 15. Mátra Maratonon, amely ezúttal is az Adrenalin Parknál kezdődött, és ott is ért véget. A férfi elit kategóriában a Rióból nemrégiben hazatért Parti András, míg a hölgyeknél az UCI világranglista jelenlegi 17. helyezettje, a pilisvörösvári Benkó Barbara aratta le a babérokat.

Sport Hétvégén Magyar Bajnok lett Benkó Barbara - Interjú a pilisvörösvári kerékpárossal

Hétvégén Magyar Bajnok lett Benkó Barbara - Interjú a pilisvörösvári kerékpárossal
Benkó Barbara neve Pilisvörösváron nem ismertlen, hiszen a helyi kerékparos lány az elmúlt években sikert sikerre halmoz. Négy éve drukkolhattunk neki az olimpián is, idén azonban nem lehet ott az ötkarikás játékokon. A hétvégén viszont magyar bajnok lett Csömörön.

Kék hírek Ki látta Benkó Barbi balesetét? - Szemtanúkat keres a rendőrség

Ki látta Benkó Barbi balesetét? - Szemtanúkat keres a rendőrség
A budaörsi rendőrök várják azok jelentkezését, akik érdemi információval tudnak szolgálni Benkó Barbara pilisvörösvári hegyikerékpáros olimpikon balesetével kapcsolatban. 

Sport Benkó Barbara sérülten is nyert a salgótarjáni mountain bike XCO-nyitányon

Benkó Barbara sérülten is nyert a salgótarjáni mountain bike XCO-nyitányon
A nemzetközi minősítésű salgótarjáni kupafutammal kezdődött el a magyar mountain bike olimpiai-krossz szezon, amely a férfiaknál lengyel, a hölgyeknél Benkó Barbara révén magyar győzelmet hozott.

Sport Feladta magát a sofőr, aki a 10-es úton elsodorta Benkó Barbit

Feladta magát a sofőr, aki a 10-es úton elsodorta Benkó Barbit
Feladta magát a férfi, aki csütörtökön elgázolta, majd segítségnyújtás nélkül magára hagyta Benkó Barbara pilisvörösvári hegyikerékpáros olimpikont. A sportolót csütörtökön, a 10-es úton sodorta el egy autós Piliscsabán. A gázoló megállt, majd miután Benló felállt, megjegyezte: "ja, látom, jól vagy" és továbbhajtott.

Sport Benkó Barbara volt a legjobb a gyulai kerékpáros versenyen

Benkó Barbara volt a legjobb a gyulai kerékpáros versenyen
A női elitben nem történt meglepetés, a Focus kerekese, a válogatott Benkó Barbara tekert át elsőként a célvonalon a gyulai versenyen. U17-ben az első Fetter Erik lett, U19-ben pedig Buzsáki Virág a Pilis Cross Country Clubtól.

Sport Pilisvörösvári iskolásoknak tartott előadást Benkó Barbi

Pilisvörösvári iskolásoknak tartott előadást Benkó Barbi

Benkó Barbara mountine-bike junior vb ezüstérmes látogatásával folytatódott pénteken a Bajnokok Útja Alapítvány iskolalátogatási programja. A pilisvörösvári Német Nemzetiségi Általános Iskolában mintegy félszáz kisiskolás várta a sportolót, akik figyelmesen hallgatták végig előadását a rendszeres mozgás és a megfelelő táplálkozás fontosságról.

view counter

Közelgő események

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Állatorvosi rendelő és kutyakozmetika Pilisvörösváron.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel