Egyre fontosabbak lesznek a helyi internetes hírportálok

A helyi médiában is a minőség a legfontosabb A MÖSZ és a MÚOSZ közös konferenciája az önkormányzati kommunikáció és a helyi nyilvánosság kapcsolatáról

2011 cikk került ki a Varkapu.info-ra 2011-ben

Megnéztük, hány cikk került ki 2011-ben a Varkapu.info oldalára, és a véletlen egybeesésen nagyon meglepődtünk: pontosan 2011 írást olvashattak hűvéges olvasóink a térség életével kapcsolatban a Varkapu.info-n.

Vicces és népszerű keresések a Varkapu.info-n

Az év eleje a statisztikák, az elemzések időszaka. Mi nem tervezünk nagy vizsgálatokat, azonban megnéztük, milyen kulcsszavakkal találtak ránk legtöbben a keresőkön keresztül. Néhány megmosolyogtató kifejezés után is átvizsgáltuk a statisztikánkat, és nem csalódtunk!

Elértük az 1000 "like"-ot!

Miközben havi látogatottságunk már 40 000, naponta pedig 1500-nál is többen olvassák híreinket, elértük az 1000. "like"-ot is a Varkapu.info Facebook csoportjánál. Köszönjük az újabb nagyszerű élményt Olvasóinknak, és azt, hogy folyamatosan nyomon követik a térségi híreket portálunkon.

Egyszerre 320, összesen 2000 Olvasó volt kíváncsi a tűzesetre

Sajnos egy komoly tűzeset kellett ahhoz, hogy a Varkapu.info ismét egy magasabb szintre lépjen. Tegnap 2000 látogató kereste fel honlapunkat és több órán keresztül 200-300 olvasó volt jelen a Varkapu.info-n. Az általunk mért legmagasabb pillanatnyi látogatottság 320 volt!

Köszönjük! Átléptük a napi 1000 látogatót!

Az utóbbi időben legnagyobb örömünkre meglódult honlapunk látogatottsága. 2010-ben elértük a napi 500 vendéget, azóta pedig folyamatosan emelkedik ez a szám. Február 11-én nagy öröm ért minket: 1045-en látogatták meg oldalunkat!

Van egy jó híre?

Akkor küldje el nekünk a varkapu@varkapu.info e-mail címre, és mi kirakjuk oldalunkra, hogy mindenki tudjon róla a környéken. Esetleg programot ajánlana, vagy kisbabája született? Azt is hírül adjuk!

Új szavazást indítottunk: Ön szerint megéri a sok kellemetlenség, ami a vörösvári Fő utca felújításával jár?

Új szavazást indítottunk oldalunkon, mert kíváncsiak vagyunk, mi az olvasóink véleménye a Fő utca felújításáról. Ön szerint megéri a sok kellemetlenséget, amit a munkálatok okoznak? Szavazzon a honlap jobb oldalán, lássuk, mi a véleménye honlapunk látogatóinknak!

Megjelenések, változások

Nagy örömünkre az elmúlt időszakban egyre több helyen jelent meg hírportálunk útnak indulása, s ezzel párhuzamosan folyamatosan változik is honlapunk. Úgy funkciók, egyre jobb megoldások születnek - igaz, még messze vagyunk attól, hogy késznek ítélhessük a Várkaput.

Újra itt vagyunk!

Tegnap óta technikai problémák adódtak, ami miatt a Varkapu.info mindeddig elérhetetlen volt. Most azonban újra itt vagyunk, és szolgáltatjuk a térségi híreket. A kellemetlenségekért elnézést kérünk!

view counter

Közelgő események

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Faanyag, fűrészárú, készházak, tetők, burkolóanyagok, nyílászárók, ereszcsatornák, kémények, stb.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel