Kipróbáltuk a vörösvári TóPart Halsütödét

Mióta megnyílt, azóta tervezzük, hogy lemegyünk a vörösvári tavaknál nyárra megnyílt TóPart Halsütödébe. Egyrészt, mert szeretjük a halat, másrészt, mert az év helyi ötlete díjat látatlan odaadtam volna a kitalálónak és megvalósítónak. Lehet, hogy a várakozásaink voltak túl nagyok, de összességében viszont elsőre nagyot csalódtunk. Nem az ízekben, mert az csillagos ötös, de máris kifejtjük a tapasztalatainkat.

Újra egy asztalnál a vidéki éttermiség - ezúttal Perbálon

Ha valaki végig szeretné kóstolni az összes príma nem budapesti éttermet, elég sokat kéne utaznia. Most szombaton azonban egyetlen út vezet Perbálra, a gyönyörbe.

Étel és Ital Sziget: A környékbeli fesztiválok legfinomabb ízei

A Gasztrokapu Blog ezúttal nem egy étterembe, büfébe látogatott el, hanem majd egy éves tapasztalatot ír le a pilisvörösvári Étel és Ital Szigetről. A cég több helyi rendezvényen feltűnt 2011-ben és legnagyobb örömünkre ez idén is így lesz. A hétvégén a pilisszentkereszti Postán Kupán ebédelhetünk náluk.

30 százalékos kedvezmény az Aranyló Fogadó pizzáira

30 százalékos kedvezménnyel kínálja 30 centis pizzáit az Aranyló Fogadó 15 és 18 óra között, méghozzá egészen március 11-ig. Ráadásul akár helyben fogyasztva, akár Pilisvörösvár területén kiszállítva. Deres, Táltos, Mustang? Mi biztosan kihasználjuk az alkalmat. Ennek oka egy korábbi bejegyzésünkben megtalálható.

Mely környékbeli éttermekbe mehetünk a Torkos Csütörtökön?

Idén is lesz Torkos Csütörtök a térség több éttermében is. Február 23-án a felhíváshoz csatlakozó éttermek az étel- és italfogyasztásból egyaránt 50%-os kedvezményt biztosítanak. A környéken budajenői, budakalászi, dobogókői, pátyi, pilisszentiváni, pilisvörösvári, ürömi és zsámbéki étterem is csatlakozott az akcióhoz.

Aranyló Fogadó: Táltos pizza, kurucmártás, rántott lódobogás

A Gasztrokapu Blog második bejegyzése ismét Pilisvörösvárról jelentkezik. Ezúttal az Aranyló Fogadót mutatjuk be, amely mind a 10-es útról, mind a Puskin utcából elérhető. Az ételek elnevezései ötletesek, a hangulat kiváló, az ízek fennségesek, a házhozszállítás gyors. Mi kell még?

Hellas Gyros: Gyros tál ajándék sütivel, hamburger és sültkrumpli

Pilisvörösváron, a 10-es út mentén találjuk a Hellas Gyros gyorséttermet. Legújabb blogunk, a Gasztrokapu Blog első bejegyzését a görög stílusú büfében szerzett tapasztalataimmal indítom. Elöljáróban mindössze annyit, hogy nem utoljára ugrottam be a kis vendéglőbe.

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Állatorvosi rendelő és kutyakozmetika Pilisvörösváron.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel