Kék hírek Bombát találtak Piliscsabán - de mégsem az volt

Bombát találtak Piliscsabán - de mégsem az volt
Hétfő délelőtt a piliscsabai Csabagyöngye lakópark területén, egy építkezésen, a földmunka során gyanús fémtárgy került elő - közölte a Piliscsabai Polgárőr Egyesület. Az ingatlan tulajdonosa értesítette a rendőrséget.

Kék hírek Elfogták a férfit, aki robbantással fenyegetett Budakeszin és Budaörsön

Elfogták a férfit, aki robbantással fenyegetett Budakeszin és Budaörsön
Közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán M. Péter 28 éves bicskei lakos ellen.

Közélet Lőszermaradvány miatt útlezárás volt a Bécsi úton az Óbudai temetőnél

Lőszermaradvány miatt útlezárás volt a Bécsi úton az Óbudai temetőnél
Elszállítják a Budapest III. kerületében, a Bécsi úton talált két gránátot, és feloldották a terület lezárását - tájékoztatta a honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje péntek délután az MTI-t.

Kék hírek Kézigránátot találtak Dorogon - Felrobbantották

Kézigránátot találtak Dorogon - Felrobbantották

Délután két órakor a tűzszerészek felrobbantották Dorogon a volt rendőrség épületében talált kukoricagránátot, ezért feloldották az útzárat a 10-es úton. A kiürített óvodába is visszatérhettek a gyerekek - tájékoztatta a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön az MTI-t.

Kék hírek Aknagránátot találtak a szemét között (+Képek)

Aknagránátot találtak a szemét között (+Képek)

Vasárnap hajnalban a Pilisjászfalui Polgárőrség járőr szolgálatot látott el, melynek során a Tinnyei út mellett lévő illegális szemétlerakó ellenőrzése közben, a lerakott lomok között egy rozsdás robbanótestre lettek figyelmesek.

Kék hírek Két robbanótestet találtak Zsámbékon kedden

Két robbanótestet találtak Zsámbékon kedden

Két robbanótestet találtak járdaépítés közben Zsámbékon, a szerkezeteket már elszállították a tűzszerészek - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje kedd délután az MTI-vel.

Kék hírek Elvitték a lőszert, újra Budapestig jár a vonat

Elvitték a lőszert, újra Budapestig jár a vonat

A Magyar Honvédség tűzszerészeti szolgálatának kérésére csütörtök délelőtt 9 óra 30 perctől 11 óra 15 percig lezárták az Északi vasúti összekötő hidat, mert egy 1 tonnás lőszert találtak a híd alatt a Dunában. A tűzszerész búvárok vizsgálata után, negyed 12-től újra korlátozás nélkül járható az esztergomi vasútvonal Angyalföld és Óbuda között szakasza.

Közélet Bomba miatt csütörtök délelőtt csak Pilisvörösvár és Óbuda között jár a vonat

Bomba miatt csütörtök délelőtt csak Pilisvörösvár és Óbuda között jár a vonat

Lezárják csütörtök délelőtt a fővárosban lévő újpesti vasúti hidat (északi összekötő vasúti híd), mert a honvédség tűzszerészei egy gyanús tárgyról kaptak bejelentést - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) az MTI-vel. A Mávinform közölte, hogy a lezárás idején a BKV járatain elfogadják a vasúti menetjegyet és bérletet a Nyugati pályaudvar és Óbuda állomás között; Óbuda és Pilisvörösvár között már vonatok közlekednek.

Kék hírek Gránát miatt telepítettek ki embereket Pilisborosjenőn

Gránát miatt telepítettek ki embereket Pilisborosjenőn

Mintegy harminc lakóépületet kellett kiüríteni Pilisborosjenőn, ahol csütörtök délután egy német légvédelmi repeszgránátot találtak - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) sajtóirodája az MTI-vel. A kitelepítés az Ady Endre út, Fő út és József Attila utca körzetét érintette.

Kék hírek Fennakadások a Budapest-Esztergom vasútvonalon egy bomba miatt (Percről percre)

Fennakadások a Budapest-Esztergom vasútvonalon egy bomba miatt (Percről percre)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint feltehetően második világháborús bombát találtak a III. kerületi Nánási úton. A pálya felszabadult, megindult a vasúti közlekedés. Kiderült, hogy nem egy százkilós robbanószerkezet, hanem csupán egy vascső okozott riadalmat.

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel