Kék hírek Halálos baleset történt Perbálnál

Halálos baleset történt Perbálnál
Két személyautó ütközött egymással a reggeli órákban Pest megyében, a Perbált Budajenővel összekötő úton. Egy ember a járművébe szorult, őt a műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók szabadították ki feszítővágóval, majd átadták a mentőknek. A kiszabadított ember a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Közélet Pilisvörösvárra és Budajenőre is megérkeztek a gólyák (+Képek)

Pilisvörösvárra és Budajenőre is megérkeztek a gólyák (+Képek)

Olvasóink jelentették a Varkapu.info-nak, hogy a környékre is visszatértek a gólyák. Marlok Katalin a pilisvörösvári madárról küldött nekük fotót, amely már el is kezdte javítani a fészkét a Szent Erzsébet utcában. Czinkóczky Anna Budajenőről küldött felvételt a helyi gólyáról. 

Kék hírek Őrizetbe vették a rendőrök azt a perbáli férfit, aki az utcán kalapáccsal fenyegetőzött

Őrizetbe vették a rendőrök azt a perbáli férfit, aki az utcán kalapáccsal fenyegetőzött

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás bűntettének megalapozott gyanúja miatt K. János 57 éves perbáli lakos ellen.

Kultúra Jelentkezz te is a Zsámbéki-medence versmondó versenyére!

Jelentkezz te is a Zsámbéki-medence versmondó versenyére!

A Biatorbágyi Ökumenikus Művelődési Egyesület Térségi istenesvers-mondó versenyt hirdet 3. osztályos kortól korhatár nélkül a Zsámbéki-medence versbarátai számára. A találkozót november 10-én 14 órától a Biatorbágyi Faluházban tartják meg.

Közélet Forgalomszámlálás a Zsámbéki-medencében

Forgalomszámlálás a Zsámbéki-medencében

Forgalomszámlálásra számíthatnak az utasok a Volánbusz, MÁV és a BKV vonalain, megállóiban 2012. március 19. – április 20. közötti időszakban. A számlálóbiztosok az utazási szokások felől érdeklődnek, és semmilyen személyes információt nem kérnek.

Közélet Egy újabb ismerős arc a Parlamentben: Szél Bernadett

Egy újabb ismerős arc a Parlamentben: Szél Bernadett

Az LMP kongresszusának részvevői szombaton Szél Bernadett szóvivőt választották országgyűlési képviselővé a január elején lemondott Kaufer Virág helyére. A politikus két éve Pest megye 10-es számú választókerületében indult az országgyűlési választáson, akkor harmadik lett.

Önkormányzati hírek Budakeszi, Pilisvörösvár és Szentendre lesz járási központ

Budakeszi, Pilisvörösvár és Szentendre lesz járási központ

Nagykovácsi, Páty, Remeteszőlős, Telki, Zsámbék a budakeszi járásba, Perbál, Borosjenő, Piliscsaba, Jászfalu, Vörösvár, Szántó, Szentiván, Solymár, Tinnye, Tök, Üröm a pilisvörösvári járásba, Budakalász, Csobánka, Szentkereszt, Szentlászló, Pomáz a szentendrei járásba tartozik majd.

Közélet Kiránduljon a zöld makk mentén

Kiránduljon a zöld makk mentén

A Budai hegyek délnyugati lábánál, és a Zsámbéki-medence keleti szélén új tanösvény létesült. Az Öreg Tölgy Erdei Tanösvény névadója egy idős, mintegy 250 éves molyhos tölgy hagyásfa. A kiinduló ponttól északi és keleti irányban a Budai-hegység erdős tömbje terül el, déli és nyugati irányban pedig a Zsámbéki-medencére nyílik kilátás.

view counter

Közelgő események

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Fiat márkaszerviz Pilisszentivánon. A cég egyik fő tevékenysége a gumiabroncs és felni kereskedés.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel