Adománygyűjtést szerveznek Pilisvörösváron

Pilisvörösvár Város Önkormányzata összefogva Balla Sándor plébánossal és a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezetével gyűjtést szervez a háború elől, Ukrajnából menekülők számára - írja a városvezetés. (tovább…)

Összefogás Solymáron: várják az adományokat!

"A Kárpátalján működő Beregszászi Járási Máltai Szeretetszolgálattal egyeztetve az önkormányzat fenntartásában működő Ezüstkor Szociális Gondozó Központban is várják az adományokat" - tájékoztat Solymár Nagyközség Önkormányzata. (tovább…)

Megérkeztek a piliscsabai adományok Kárpátaljára

Ahogy azt a Varkapu.info is megírta, Piliscsabán az elsők között indult gyűjtés az orosz-ukrán háború elől menekülők számára, illetve a kárpátaljai magyarok megsegítésére. Az összefogásnak hála az adományok már vasárnap...

Ruhagyűjtést szerveznek Pilisvörösváron

Pilisvörösvár önkormányzata ruhagyűjtést szervez, mely során a helyiek összegyűjthetik a háztartásban felhalmozott, már nem használt, de jó minőségű ruhákat. A felajánlásokkal a nehezebb körülmények között élő pilisvörösvári családokat segítik. (tovább…)

Fogjunk össze, segítsünk a pilisvörösvári háztűz károsultjainak!

Ahogy arról tájékoztattuk olvasóinkat, április 14-én, szerdán a pilisvörösvári önkéntes tűzoltók és a fővárosi hivatásos tűzoltók közösen oltották el a felcsapó lángokat egy vörösvári háznál. (tovább…)

Adománygyűjtést szerveznek a pilisszántói templom felújítására

A Pilisszántói Plébániatemplom tetőszerkezetét jelenleg pályázati támogatásból és egyházmegyei finanszírozásból újítják fel. Az önkormányzat azonban helyi összefogásra is felhívja a figyelmet: a templom tornyának megújulásáért adománygyűjtést szerveznek. (tovább…)

Idén is karácsonyi adománygyűjtést szerveznek Pilisvörösváron

A település lakói már megszokhatták, hogy az ünnepek közeledtével lehetőség adódik helyi családok támogatására. Pilisvörösvár Város Önkormányzata természetesen idén is várja azok jelentkezését, akik adományoznának, illetve akik segítséget tudnak nyújtani...

Névtelen jótevők jelentkezését várják Csobánkán

Idén is keresik azokat a névtelen jótevőket, akik szívesen vállalják, hogy egy-egy csobánkai rászoruló gyermeket megajándékoznak egy személyre szóló kb. 5000 Ft értékű ajándékkal - olvasható Csobánka Önkormányzati honlapján.  (tovább…)

Koronavírus: adománygyűjtést szerveznek Ürömön

A koronavírus-járvány miatt több ürömi család és egyedülálló ürömi lakos is nehéz helyzetbe került, ezért az  Ürömi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálata lakosság segítségét kéri. A településen adománygyűjtést szerveznek rászoruló családok,...

Rászoruló gyermekeknek szerveznek gyűjtést Vörösváron

Kabát-, dzseki- és lábbeligyűjést szervez a Szociális és Egészségügyi Bizottság rászoruló helyi gyermekek részére január 16-án és 17-én - tájékoztat Mátrahegyi Erzsébet képviselő. (tovább…)