Több posztra keresnek kollégát a pilisvörösvári fémmegmunkáló üzembe

Pilisvörösvári fémmegmunkáló üzemünkbe azonnali munkakezdési lehetőséggel munkatársakat keresünk az alábbi pozíciókra: (tovább…)

Álláshirdetés – CNC programozót keresnek Pilisvörösváron

Fémmegmunkálással foglalkozó cég keres CNC élhajlító gépkezelő / CNC programozó munkatársat egyedi és sorozatgyártásra. (tovább…)

Álláshirdetés – Munkatársat keres Pilisvörösváron az FML Parts

Fémmegmunkálással foglalkozó cég pilisvörösvári munkahelyre keres MŰSZAKI ELŐKÉSZÍTŐ munkatársat. (tovább…)

Álláshirdetés – Kézilányt keresnek a pilisszentiváni Csali Csárdába

Versenyképes fizetéssel kézilányt keresnek a pilisszentiváni Csali Csárdába. Érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet! (tovább…)

Álláshirdetés – Könyvelő jelentkezését várják Pilisvörösváron

Cégünk a szállítmányozási és logisztikai piac meghatározó szereplőjeként működik 1999 óta. Pilisvörösváron az ország egyik legmodernebb logisztikai bázisát üzemeltetjük, a székhelyünkön és a belföldi hálózatunk 8 vidéki telephelyén  több, mint...

Álláshirdetés – Vámügyintézőt keresnek Pilisvörösváron

Cégünk Magyarországon a szállítmányozási és logisztikai piac meghatározó szereplőjeként működik 1999 óta. Pilisvörösváron az ország egyik legmodernebb logisztikai bázisát üzemeltetjük, a székhelyünkön és a belföldi hálózatunk 8 vidéki telephelyén  több,...

Álláshirdetés – Raktáros/Targoncavezető munkatársat keresnek Pilisvörösváron

Cégünk a szállítmányozási és logisztikai piac meghatározó szereplőjeként működik 1999 óta. Pilisvörösváron az ország egyik legmodernebb logisztikai bázisát üzemeltetjük, a székhelyünkön és a belföldi hálózatunk 8 vidéki telephelyén több, mint...

Álláshirdetés – Takarítónő jelentkezését várják Solymáron

A PEMÜ Műanyagipari Zrt. folyamatosan bővülő műanyagipari termékeket előállító vállalat keres munkatársat TAKARÍTÓNŐ munkakörbe. (tovább…)

Álláshirdetés – Raktárost és raktári számlázót keresnek Pilisvörösváron

Pilisvörösváron üzemelő élelmiszer nagykereskedésbe keresnek munkatársakat az alábbi pozíciókban: (tovább…)

Álláshirdetés – Munkatársakat keresnek a pilisszentiváni Csali Csárdába

Versenyképes fizetéssel felszolgáló-pincért és kézilányt keresnek a pilisszentiváni Csali Csárdába. Érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet! (tovább…)