Árokba hajtott egy autó Pátyon

Személygépkocsi és egy kisbusz ütközött össze vasárnap délután Páty közelében – tájékoztatta a Varkapu.info-t a katasztrófavédelem. (tovább…)

A zöldhulladék-égetés veszélyére figyelmeztet a katasztrófavédelem

A zöldhulladék-égetés veszélyére figyelmeztet a katasztrófavédelem azt követően, hogy márciusban országszerte már 543 szabadtéri tűzhöz riasztották a tűzoltókat - tájékoztat az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). (tovább…)

Oldalára borult egy személygépkocsi Pomázon

Árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi péntekre virradóra Pomáz külterületén – hívta fel a Varkapu.info figyelmét a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. (tovább…)

Kigyulladt egy családi ház Pátyon

Kigyulladt egy ötven négyzetméteres családi ház tetőszerkezete szerdán délelőtt Pátyon, a Mézeshegy utcában – tájékoztatta a varkapu.info-t a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. (tovább…)

Valószínűleg bográcsozásból lett hatalmas tűz Piliscsabán

Tűz keletkezett egy családi ház udvarán kedden délután Piliscsabán, az Akácfa utcában – tájékoztat a Katasztrófavédelem. (tovább…)

Így halad az új tűzoltóőrs építése Piliscsabán (+KÉPEK)

Ahogy arról korábban beszámoltunk,  laktanyaépítési beruházás zajlik Piliscsabán, ahol az új őrs létesítése mellett a tervek szerint megnyílhat egy Magyarországon egyedülálló módon kialakított, modern technikával felszerelt tűzszimulációs gyakorlóház is. Május 30-án, hétfőn...

Tűzszimulációs gyakorlóháza is lesz a Piliscsabán épülő őrsnek

A katasztrófavédelem egyik legújabb, európai uniós forrásból megvalósuló laktanyaépítési beruházása zajlik Piliscsabán. A terület mentő tűzvédelme szempontjából jelentős az új őrs létesítése, emellett a tervek szerint itt nyílhat meg egy...

Parkoló autónak hajtott Pátyon (+KÉPEK)

Parkoló autónak ütközött egy gépkocsi szombaton hajnalban Pátyon, a Tulipán utcában - tájékoztat Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. (tovább…)

Kigyulladt melléképület Tökön – Így mentettek a tűzoltók

Kigyulladt egy nyolcvan négyzetméteres melléképület szombaton a kora esti órákban Tök település Fő utcájában - tájékoztatta portálunkat a katasztrófavédelem. (tovább…)

Túrázót mentettek a Holdvilág-árokból

Tíz méter mély szakadékba csúszott egy túrázó vasárnap délután Pomáz külterületén, a Holdvirág-árokban - tájékoztatta portálunkat a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.  (tovább…)