A régi majálisok hangulatát idézik meg a szentendrei Skanzenben

Május 1-jén a szentendrei Skanzen Erdély épületegyüttesében régi majálisok városi és falusi hangulatát idézik meg: lesz vurstli, a mutatványosok mellett megjelenik Paprika Jancsi alakja, állítanak májusfát és különleges könyvbemutatóra is...

Főzőversennyel és gyerekprogramokkal várnak a solymári majálison

Május elsején hagyományosan a Jegenye-völgyben gyűlhetnek össze kicsik és nagyok egy kellemes, családi nap eltöltésére.  (tovább…)

Pumptrack pálya, majális – Programajánló a térségből

Május elsején nem tartunk mást, mint a munka ünnepét, a nemzetközi munkásmozgalmak által kiharcolt ünnepnapot. Ma már a jeles napon családi programokat, gyerekrendezvényeket, koncerteket szerveznek országszerte. Nézzük, mi vár ránk...

Főzőverseny: ki készíti a legfinomabb ételeket Solymáron?

Idén 16. alkalommal rendeznek főzőversenyt Solymáron, a Majális rendezvény idején. Az önkormányzat kezdeményezésének célja, hogy fellendítsék és megőrizzék a nemzeti és a sváb gasztronómiai hagyományokat.  (tovább…)

Idén online rendezik meg a majálist Csobánkán

Május elsején a térség településein minden évben családi programokkal, kikapcsolódási lehetőségekkel várják a helyieket. A járványügyi helyzet miatt azonban az idei tavaszi és nyári szezon másképp alakul mint ahogy megszokhattuk:...

Május elsején ingyenes a belépés a solymári várba

Május elseje alkalmából ingyenesen léphetnek be a kirándulók a solymári vár területére - tájékoztat a Solymár Online.  (tovább…)

Májusfaállítás és ünnepi programok Pilisvörösváron

Május elseje a munka ünnepe: egy szabadnap a hét közepén, amikor a családdal, barátokkal remek programokat szervezhettek Pilisvörösváron is. (tovább…)

Gyermekkoncert, arcfestés – Majális Pilisvörösváron

Május elsején színes programokkal várnak mindenkit a sportpályára a Vörösvári Majálisra. Többek között táncbemutatókon, kézműves foglalkozáson, koncerteken és nagypályás focitornán vehetnek részt a kicsik és nagyok. (tovább…)