Emlékmű-avatás Piliscsabán

November 11-én, 15 órakor adják át a felújított első világháborús emlékművet Piliscsabán, melyre minden érdeklődőt várnak.  (tovább…)

Első világháborús emlékművet avatnak Piliscsabán

November 11-én, 15 órakor adják át a felújított első világháborús emlékművet Piliscsabán, melyre minden érdeklődőt várnak.  (tovább…)

Szeptember végén avatják fel Fogarasy-Fetter Mihály emléktábláját

"Tisztelettel és szeretettel hívunk minden vörösvári és szentiváni polgárt, volt tanítványt, könyvbarátot, cserkészt vitéz Fogarasy-Fetter Mihály emléktáblájának leleplezésére" - olvasható az átadóönnepség meghívójában. (tovább…)

Ősszel avatják fel az emléktáblát Fogarasy-Fetter Mihály tiszteletére

A Német Nemzetiségi Önkormányzat és a Városi Önkormányzat közösen emléktáblát állít a Városi Könyvtár falán vitéz Fogarasy-Fetter Mihály könyvtáralapító és helytörténeti kutató emlékére. (tovább…)

Forgalomkorlátozás lesz Tinnyén, a megemlékezés idején

Nemzeti ünnepünk idején forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a közlekedőknek Tinnyén - tájékoztat a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. (tovább…)

Drapál Jánosra, a pilisszentiváni motorosra emlékeztek

Február 3-án, szombaton ünnepelte volna 70. születésnapját Drapál János helyi motoros, aki 37 évesen egy versenyen vesztette el életét. A hétvégén méltó megemlékezést tartottak a tiszteletére az óbudai Graphisoft Parkban,...

Temetői nyitva tartás halottak napja idején Pilisvörösváron

A mindenszentek ünnepe és a halottak napja körüli időszakban, október 28-tól november 3-ig a városi köztemető 7-től 21 óráig tart nyitva. (tovább…)

Október 23. – Ünnepség Pátyon

Páty Község Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és családját, az 1956. évi forradalom és szabadságharc évfordulójának emlékére rendezett ünnepségre. Időpont: 2017. október 23. 17:00 Helyszín: Páty, Művelődési ház Beszédet mond: Raffay Ernő...

Október 23. – Ünnepség Piliscsabán

Megemlékezést tartanak az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének 61. évfordulója alkalmából Piliscsabán, a Kenderesi út és az Egyetem utca sarkán lévő 56-os emlékműnél október 23-án, hétfőn 10 órakor.

Október 23. – Ünnepség Pilisjászfalun

Pilisjászfalu Önkormányzata vár minden érdeklődőt az 1956-os forradalom évfordulója emlékére rendezett ünnepi megemlékezésre és koszorúzásra 2017. október 23-án, 10 órakor a sportpályán lévő 56-os emlékműhöz.