Solymáron, Piliscsabán és Pilisvörösváron is véradást szerveznek

Az előttünk álló napokban, hetekben több térségi településen is lehetőségünk lesz a segítségnyújtásra: február 17-én, Pilisvörösváron, február 21-én, Piliscsabán, február 28-án, Solymáron szerveznek véradást. Ne feledjük, amellett, hogy egy egység teljes...

Autista fiút keresnek Piliscsabán – MEGTALÁLTÁK

Piliscsabán eltűnt egy autista fiú február 13-án, délután – hívja fel a figyelmet a Piliscsabai Polgárőr Egyesület közösségi oldalán. Simon Gyula tájékoztatása szerint megkezdték a fiatal keresését. (tovább…)

Az ünnepek idején is lehet vinni használt sütőolajat a térség Mol-kútjaihoz

Az ünnepi időszakban is el lehet vinni a Mol-kutakhoz a használt sütőolajat, amelyből biodízel készülhet, így nem szennyezi a környezetet - közölte a Mol. (tovább…)

Idén is Mikulástúrára várják a családokat Piliscsabán

Gyerekek figyelem! A hagyományokhoz híven a Piliscsabai Természetjáró Egyesület idén is megrendezi kedvelt Mikulás napi programját. (tovább…)

Piliscsabán és Pilisvörösváron is véradást tartanak

Az előttünk álló napokban két térségi településen is lehetőségünk lesz a segítségnyújtásra: november 30-án, Piliscsabán, december 2-án, Pilisvörösváron szerveznek véradást. Ne feledjük, amellett, hogy egy egység teljes vér három beteg életén...

Szabadságliget és Klotildliget közvetlen kapcsolatot kap a Nyugatihoz

,,Számos visszajelzést kaptunk az esztergomi vasútvonalon, hogy még fejlesszünk tovább a menetrenden. Ezt most meglépjük" - tájékoztatja a lakosságot Vitézy Dávid. (tovább…)

Kezdődhet az énekesmadár-etetési szezon

Kezdődik a 133. országos énekesmadár-etetési szezon, amely november második felétől márciusig tart - közölte a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME). (tovább…)

Ideiglenesen bezár a posta a solymári Auchanban és Klotildligeten is

Átmenetileg bezár a posta a solymári Auchan áruházban november 12-én - hívta fel a figyelmet a hírre Cser András pilisvörösvári önkormányzati képviselő. Pomázt, Pilisszentléleket és Piliscsaba Klotildligetet is érinti az...

A földön feküdt az időn hölgy, amikor a piliscsabai polgárőrök bejutottak a házába

Október 14-én 20 óra után kapott bejelentést a Piliscsabai Polgárőr Egyesület, hogy településen egy idős egyedülálló néni nem vitte be a napi ebédjét, még mindig a kapura van akasztva. (tovább…)

Eltűnt, de megtalálták az idős piliscsabai nénit

Hétfőn kora este kapta a bejelentést a Piliscsabai Polgárőr Egyesület, hogy az egyik helyi idősek otthonából eltűnt egy néni, aki időskori demenciában szenved. Négy fővel megkezdték meg a keresését, miközben...