Árokban landolt a Peugeot a Garancsi-tónál

A Piliscsabai Polgárőr Egyesület vasárnap délután 14 óra 30 perckor kapta a bejelentést, hogy Piliscsaba és Tinnye között a Garancsi-tó magasságában egy személygépkocsi az út menti árokba borult. (tovább…)

Autista fiút keresnek Piliscsabán – MEGTALÁLTÁK

Piliscsabán eltűnt egy autista fiú február 13-án, délután – hívja fel a figyelmet a Piliscsabai Polgárőr Egyesület közösségi oldalán. Simon Gyula tájékoztatása szerint megkezdték a fiatal keresését. (tovább…)

Önkielégítést végzett a pilisszántói buszon, elfogták a rendőrök

Kevés olyan ember lakik Pilisvörösváron és környékén, akit ne tudna ránézésre azonosítani a két helyi körzeti megbízott. Nem volt ez másként egy buszon önkielégítő, ismeretlen utasnál sem - kezdték nem...

A földön feküdt az időn hölgy, amikor a piliscsabai polgárőrök bejutottak a házába

Október 14-én 20 óra után kapott bejelentést a Piliscsabai Polgárőr Egyesület, hogy településen egy idős egyedülálló néni nem vitte be a napi ebédjét, még mindig a kapura van akasztva. (tovább…)

Eltűnt, de megtalálták az idős piliscsabai nénit

Hétfőn kora este kapta a bejelentést a Piliscsabai Polgárőr Egyesület, hogy az egyik helyi idősek otthonából eltűnt egy néni, aki időskori demenciában szenved. Négy fővel megkezdték meg a keresését, miközben...

Bessurant a piliscsabai ház kertjébe – hamar elkapták

Pénteken 19 óra után nem sokkal kapták a piliscsabai polgárőrök a bejelentést, miszerint egy férfi besurrant egy udvarba a Hársfa utcában. A férfi a bejárati ajtóra is rányitott. (tovább…)

Árokba hajtott egy autós Piliscsabán

Csütörtök reggel kaptuk a bejelentést, hogy a Garancsi úton egy gépkocsi árokba hajtott - írja közösségi oldalán a Piliscsabai Polgárőr Egyesület. (tovább…)

Repeszbombát találtak Piliscsabán

Pünkösd hétfőn gyerekek bukkantak egy bombára Piliscsabán, a Fényesliget lakóparkban.  "Azonnal a helyszínre mentünk a közterület felügyelővel, értesítettük a hatóságokat és biztosítottuk a helyszínt" - számolnak be az esetről a...

Életmentő polgárőröket tüntettek ki, köztük piliscsabait is

Példamutatás, önzetlenség, tenni akarás – ezek jellemzik azokat a polgárőröket, akik az elmúlt hónapok során több ember életét is megmentették. (tovább…)

Életet mentett a Facebook poszt Piliscsabán

Egy hallássérült lány vasárnap a piliscsabai Pázmáneumot videózta a vonatról, amikor kiszúrt egy idős néni, amint a vasúti töltés melletti árokban fekszik. (tovább…)