Kezdődhet az énekesmadár-etetési szezon

Kezdődik a 133. országos énekesmadár-etetési szezon, amely november második felétől márciusig tart - közölte a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME). (tovább…)

Toborzás – Focizni hívnak Pilisszentivánon!

A Pilisszentiváni Sportegyesület toborzót tart szeptember 2-án, pénteken, ahova várnak minden focirajongót és focizni vágyó fiatalt! (tovább…)

Álláshirdetés – Szakácsot keres a pilisszentiváni Csali Csárda

A Csali Csárda állandó vagy kisegítő szakács jelentkezését várja.  (tovább…)

Megvédte világbajnoki címét a pilisszentiváni búvárlány

A hónap elején még arról írtunk, hogy Korok Fatima új magyar rekordot állított fel szabadtüdős mélymerülésben a Vertical Blue versenyén. Ha azt gondolnánk, hogy a pilisszentváni búvárlány azóta is hátradőlve...

Munkalehetőség Pilisszentivánon – azonnali kezdéssel!

Munkatársakat keresünk betanított gépkezelői fizikai munkára pilisszentiváni gumilapgyártó-üzembe, azonnali kezdéssel. (tovább…)

Új magyar nemzeti rekordot állított fel a pilisszentiváni búvárlány

Korok Fatima a napokban bravúros eredménnyel ajándékozta meg hazánkat, s köztük minket, Pilisben élőket is. A pilisszentiváni búvárlány ugyanis ismét hivatalos, magyar nemzeti rekordot állított fel szabadtüdős mélymerülésben! (tovább…)

Álláshirdetés – Gépkezelők jelentkezését várják Pilisszentivánon

Munkatársakat keresünk betanított gépkezelői fizikai munkára pilisszentiváni gumilapgyártó-üzembe, azonnali kezdéssel. (tovább…)

Utcabállal és fényfestéssel vár Pilisszentiván augusztus 20-án

Az utóbbi években a helyiek már megszokhatták, hogy Pilisszentivánon tűzijáték helyett fényjátékkal kápráztatják el a Fő térre látogatókat. Az államalapítás ünnepén utcabállal, gyerekkoncerttel és kézműveskedéssel várnak mindenkit. (tovább…)

Pilisszentiváni cukrászda édessége nyert a protokoll desszertpályázaton

A tányérdesszert kategóriában a szombathelyi Mészáros Cukrászda CASINO nevű tányérdesszertje kapta az aranyérmet és a Széchenyi címet, a protokolldesszert kategóriában pedig a pilisszentiváni Richness Bonbons & Cakes cukrászda alkotása kapta...

Idén se hagyjátok ki a Waldi Kupát Pilisszentivánon!

A hagyományokhoz híven idén is kispályás labdarúgó tornát rendeznek kicsiknek és nagyoknak egyaránt Pilisszentivánon. A július 15. és 17. között zajló eseményen nemcsak focimeccsekkel hanem esti bulikkal is várnak a...