Közmeghallgatást tartanak Pilisvörösváron

Október 8-án, csütörtökön tartják Pilisvörösvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi közmeghallgatását - tájékoztat dr. Fetter Ádám polgármester. (tovább…)

Olasz ízek kavalkádja lesz a vörösvári Platz Piacon

Vasárnap harmadik alkalommal rendezik meg a pilisvörösvári Kacsa-tónál a Platz piacot és családi napot. Ahogy az érdeklődők megszokhatták, hazai termelők friss élelmiszerei közül lehet válogatni, de helyi kézművesek portékáit is...

Mától leszállítják a maszk nélkül utazókat a MÁV-START és a Volánbusz járatairól

Szeptember 15-től kizárhatóak az utazásból azok az utasok, akik nem hordanak az orrukat és szájukat eltakaró maszkot, kendőt vagy sálat a MÁV-START és a Volánbusz járatain. (tovább…)

Csütörtöktől újra nyit a pilisvörösvári hulladékudvar

A Fácán utcai hulladékudvar 2020. szeptember 17-től újra megnyitja kapuit - tájékoztat Pilisvörösvár Város Önkormányzata.  (tovább…)

Fémmegmunkálással foglalkozó cég keres munkatársakat Pilisvörösváron

Fémmegmunkálással foglalkozó cég keres CNC marógép programozó/kezelő munkatársakat egyedi és sorozatgyártásra. (tovább…)

Tűz volt egy pilisvörösvári szociális intézmény udvarán

Matracok égtek egy pilisvörösvári szociális intézmény udvarán, a Fő utcában. A pilisszentiváni önkéntes tűzoltók a fővárosi hivatásos egység kiérkezése előtt egy vízsugárral eloltották a lángokat, majd megkezdték az utómunkálatokat. (tovább…)

Koronavírus-fertőzöttet regisztráltak Pilisvörösváron

A tavaszi hullámmal ellentétben van aktív fertőzött Pilisvörösváron is - tájékoztatta a térségben élőket a Vörösvári Hírek csütörtökön. Az Önkormányzat felvette a kapcsolatot az ÁNTSZ szentendrei kirendeltségével, ahol a járványügyi szakértő...

Gázrobbanás történt Pilisvörösváron

Gázrobbanás történt egy családi házban Pilisvörösváron, a Szabadság utcában. Az esethez riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították az épületet és két gázpalackot kihoztak a házból. A mentők is a helyszínen vannak....

Motoros és autó ütközött össze Pilisvörösváron – Útzár

Egy motorkerékpár és egy személyautó karambolozott Pilisvörösváron, a Budai út és a Bányató utca kereszteződése közelében - tájékoztat a Katasztrófavédelem. (tovább…)

Ingyenes fogászati vizsgálat a Ligeti Állatorvosi Rendelőben

A Pilisvörösvári Ligeti Állatorvosi Rendelőben augusztus 17-től szeptember 15-ig (vagy amíg a DentaStix® készlet tart) a Pedigree fogászati hónap keretén belül minden kutyának ingyenesen megvizsgálják a fogazatát, és 1 darab...