Loptak a vörösvári szakrendelőből

Összesen több, mint 150 ezer forint tűnt el november 27-én, péntek délelőtt egy pénzkazettából, amelyet a Pilisvörösvári Szakorvosi Rendelőintézet egyik irodai széfében tároltak - tájékoztat a Vörösvári Hírek. (tovább…)

Katasztrófavédelem: naponta harminc lakástűzhöz riasztják a tűzoltókat

Ősszel és télen naponta harminc lakástűzhöz riasztják a tűzoltókat, átlagosan negyvenöt percenként kigyullad egy lakás - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. (tovább…)

Fetter Ádám: átalakítjuk Vörösvár adórendszerét

"Arra a nehéz döntésre jutottunk, hogy átalakítjuk adórendszerünket" - szól a vörösváriakhoz Fetter Ádám. A település polgármestere videóban jelentette be a változásokat: 2021-től megszüntetik a kommunális adót, helyette bevezetik a telekadót...

Csütörtöktől a postákon a nyitásnál elsőbbséget biztosítanak a 65 év felettieknek

Csütörtöktől az ország összes postáján a nyitást követő egy órában elsőbbséget biztosítanak a kiszolgálásban a 65 év felettieknek, ezért az idősek számára javasolják, hogy közvetlenül nyitás után érkezzenek, többi ügyfelüktől...

Kigyulladt egy bontó-szerviz Vörösváron – Így oltják a tüzet a helyi önkéntesek

Egy autószerelő műhely és környezetében lévő, nagy mennyiségű autógumi lángol Pilisvörösváron, a Szent László utcában - tájékoztat a Katasztrófavédelem. (tovább…)

Felújítási munkákat végeznek a Pilisvörösvári Szakrendelőben

November 23-tól várhatóan két-három hónapon keresztül felújítási munkálatok zajlanak az intézményben - tájékoztatja a pácienseket Pilisvörösvár Városi Önkormányzat Szakorvosi Rendelőintézete. (tovább…)

Álláshirdetés – Raktári segédmunkást keres Vörösváron a Helvet Kft.

Forgácsolószerszámokat, hűtő-kenőolajokat és szerszámgépeket forgalmazó cég keres főállású raktári segédmunkást pilisvörösvári telephelyére. (tovább…)

Bányai Bútorok: bérszámfejtő és helyszíni szerelő állás Vörösváron

A Bányai Bútorok 43 éve stabilan működő asztalosipari vállalkozás. Pilisvörösvári üzemünkbe és irodánkba új munkatársakat keresünk! (tovább…)

Az állomások és megállóhelyek teljes területén maszkot kell viselni

A járványügyi helyzetre való tekintettel a mai naptól általános maszkhordási kötelezettség lép életbe a MÁV-csoportnál: a közlekedési járműveken érvényes maszkviselési kötelezettség mellett, a MÁV és a MÁV-HÉV állomásain és megállóhelyein,...

Újrafestik a megkopott jelzéseket a vörösvári gyalogátkelőknél

Jövő hét közepétől a 10-es főút pilisvörösvári belterületi szakaszán megújulnak a leromlott állapotú gyalogátkelők, a Közút kijavítja az erősen kopott felfestéseket - tájékoztat a Vörösvári Hírek.  (tovább…)