Kidobott autógumi és zöldhulladék kapott lángra a vörösvári nádasban

Május 28-án, csütörtökön, 11:14-kor kapta a riasztást a Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület, miszerint ég a nádas a településen. (tovább…)

Aljnövényzet kapott lángra Pilisvörösváron

A Zöldárok utcában több négyzetméteren égett az aljnövényzet, a tűz az erdő felé terjedt, valamint a telken lévő faházat is veszélyeztette - tájékoztat a Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület.  (tovább…)

Példátlan összefogás Pilisvörösváron

Ahogy azt a Varkapu.info is megosztotta, a napokban a Pilisvörösvári Mentőállomás számára szerveztek gyűjtést a helyi önkéntes tűzoltók. Az összefogás ezúttal is példátlan volt, hiszen kevesebb mint 24 óra alatt...

Avartűzhöz riasztották a vörösvári tűzoltókat

A hajnali órákban, 5:32-kor kaptuk a riasztást, miszerint a Fürdő utcában, a régi strand területén ég az avar - áll a pilisvörösvári önkéntes tűzoltók Facebook-oldalán. (tovább…)

Segítséget kér a Pilisvörösvári Mentőállomás!

A Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület gyűjtést szervez a Pilisvörösvári Mentőállomás megsegítésére. (tovább…)

Nagy területen égett a nádas Pilisvörösváron

Nagy területen égett a nádas Pilisvörösváron, a Lisz Ferenc utcánál (Tűzoltó utca vége) szombat délután - tájékoztat a Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület. (tovább…)

Szökőnapon lángolt a kémény Pilisvörösváron

Február 29-én késő délután lángoló kéményhez riasztották a Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjait, akik a jelzést követően az Orgona utcába vonultak. (tovább…)

Több méteres nyárfa dőlt keresztbe Pilisvörösvár egy utcáján

Bár a lakók többször is jelezték, hogy az Útőrház utcában álló jegenyenyarak nagyon veszélyesek, végül a vihar bizonyította be, hogy jogos volt a félelem Pilisvörösvár külterületén. A hajnali viharban ugyanis...

Feltehetően ittas volt a Csobánkai úton fejre állt autó vezetője

"13:45-kor kaptuk az év első riasztását egy balesethez a Pilisvörösvár és Csobánka közötti útszakaszon" - tájékoztat a Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület. (tovább…)

Új eszközöket vehettek át a vörösvári és szentiváni tűzoltók

A lakosság megszokhatta, hogy Pilisvörösváron és Pilisszentivánon egyaránt önkéntes tűzoltók segítik a bajba jutottakat, legyen szó közlekedési balesetről, lakástűzről vagy egyéb mentésről. Az egyesületi tagok saját szabadidejüket áldozva tesznek meg...