Loptak a vörösvári szakrendelőből

Összesen több, mint 150 ezer forint tűnt el november 27-én, péntek délelőtt egy pénzkazettából, amelyet a Pilisvörösvári Szakorvosi Rendelőintézet egyik irodai széfében tároltak - tájékoztat a Vörösvári Hírek. (tovább…)

Graffitizet a budakalászi HÉV megállónál – Keresik a rendőrök

A Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 13090/1391/2020. bűnügyi számon eljárást folytat rongálás vétségének gyanúja miatt egyelőre ismeretlen tettes ellen. (tovább…)

Húszmilliós cigarettaszállítmányt rejtegetett egy nő Esztergomban

Az Esztergomi Járási Ügyészség jelentős értékre elkövetett orgazdaság miatt emelt vádat egy nő ellen, aki lakásában húszmillió forint értékű, csempészett cigarettát rejtett el anyagi ellenszolgáltatásért - közölte a Komárom-Esztergom megyei...

Megszökött egy gyermekpornográfiával vádolt szentendrei férfi, keresik!

A Szentendrei Rendőrkapitányság a 13090/1236/2020. bü. számon fogolyszökés vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást a 60 éves Janicsek Attila ellen. (tovább…)

Zaklatta a lakosokat Solymáron

Lakossági bejelentést követően a solymári közterület-felügyelet, a Törökkút utca 9-17 szám közötti szakaszán tettenért egy román állampolgárságú személyt, aki az ingatlanokra becsengetve, egy fénymásolt román nyelvű nyomtatvánnyal kéregetett, zaklatta a...

Mostantól gyorsabban érkezik a segítség – Terepjárót adtak át Szentivánon

Városi terepjárót adott át Pilisszentiván polgármestere a település körzeti megbízottjának - tájékoztat a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. (tovább…)

Gázolt a vonat a solymári Szél hegynél

Elgázolt egy embert egy Piliscsabáról Angyalföldre tartó vonat, Solymár és Pilisvörösvár közötti szakaszán - tájékoztat a Katasztrófavédelem. (tovább…)

Airsoft fegyverrel lövöldözött Budakalászon, a szomszéd autója bánta

A szentendrei rendőrök elfogták azt a 40 éves férfit, aki több lövést adott le airsoft fegyverével egy budakalászi ház balkonjáról. (tovább…)

Vezetés közben mobilozókat és gyorshajtókat szűrnek Pest megyében

A Pest megyei rendőrök is szűrik a vezetés közben mobiltelefonálókat és a gyorshajtókat. (tovább…)

Dorogi gyógyszertárban vásárolt, ellopták a pénztárcáját

A helyi lakos egy gyógyszertárban lopta el a sértett tárcáját. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 66 éves tettest. (tovább…)