Feltörték és kipakolták ismerősük tárolóját Leányváron

Az Erdőtelken élő 42 éves B. Tibor 18 éves fiával és ismerősével, a 26 éves S. Zsolttal 2021. november 3-án Leányvárra utazott - írja a police.hu. A rendőrségi közlemény szerint...

Elképesztő állatkínzás Piliscsabán

Hónapokon keresztül kínozta a rábízott állatokat egy piliscsabai nő, több kutyát és macskát is sanyargatott - tájékoztat az Ügyészség. (tovább…)

Elismerés Pilisvörösvár körzeti megbízottjának

Finta Balázs 10 éve szolgál a Pilisvörösvári Rendőrőrsön. A város körzeti megbízottja a napokban elismerést vehetett át a belügyminisztertől - írja a pilisvorosvar.hu. (tovább…)

Esztergomi baleset: cserbenhagyót keres a rendőrség

Az esztergomi rendőrök a lakosság segítségét kérik az elkövető azonosítása érdekében. (tovább…)

Árva állatoknak adományoztak a Pest megyei rendőrök

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársai az állatok világnapja alkalmából szerveztek jótékonysági adománygyűjtést a megye állatmenhelyein lakó négylábúaknak - írja a police.hu. (tovább…)

Drónnal figyelték a szabályszegőket a dorogi rendőrök

A Dorogi és az Esztergomi Rendőrkapitányság egyenruhásai fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak a 1117-es és a 10-es számú főúton. (tovább…)

Kábítószert terítettek a térségben, elkapták a párt (+Videó)

A budaörsi nyomozók a Pest megyei felderítőkkel közös akcióban kábítószer terjesztőkön és fogyasztókon ütöttek rajta. (tovább…)

Búcsú Koczka Gábortól: felvonulnak a helyi polgárőrök

Ahogy azt korábban jeleztük olvasóink felé, életének ötvenhatodik évében tragikus hirtelenséggel elhunyt Koczka Gábor rendőr alezredes, a pilisvörösvári rendőrörs korábbi vezetője. (tovább…)

Gyászol Pilisvörösvár: elhunyt Koczka Gábor

Életének ötvenhatodik évében tragikus hirtelenséggel elhunyt Koczka Gábor rendőr alezredes, a pilisvörösvári rendőrörs korábbi vezetője - osztotta meg az információt a Ligeti Polgárőr Egyesület. (tovább…)

Különös vörösvári történet egy parkoló buszról, 250 Ft-ról és egy pozitív drogtesztről

Hazafelé tartó pilisvörösvári járőr vett észre egy buszról leszálló férfit a településen. Nem lett volna szokatlan, ha a jármű nem parkolt volna üresen az út szélén. Pihenés helyett intézkedés következett....