Kalandgyár Solymáron

Időpont: 2020. január 19., vasárnap, 16:00 A 4 éves Kalandgyár születésnapját a Zabhegyező Animátor Egyesület gyerek-szórakoztatásában tapasztalt animátorai vezetésével ünnepli A program díjmentesen látogatható!  

Vörösváron, Csabán és Csobánkán is unokázós csalókat jeleztek

Az utóbbi napokban ismét több térségi településen jelezte a lakosság, miszerint ismeretlenek telefonon keresztül próbáltak idősebb áldozatuktól pénzt szerezni. Pilisvörösváron a Piliscsabai és a Szondi utcában próbálkoztak a csalók, de értesülésünk...

Kedden is sűrű ködre kell számítani az utakon

Keddre is az egész országra figyelmeztetést adott ki a tartós, sűrű köd veszélye miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat. (tovább…)

Cédrus Táncház Solymáron

Időpont: 2020. január 11., szombat, 16:00 Cédrus Táncház a Magyar Örökség-díjas Cédrus Táncegyüttessel és a Zagyva bandával 16.00 Aprók Tánca, népi játékok Tóth Piroska vezetésével 17.00 Gyerektáncház 18.00 Tánctanítás felnőtteknek...

A hétvégén is napsütéses, száraz idő várható

A hétvégén is napsütéses, száraz idő várható. A leghidegebb órákban mínuszokra kell készülni, de napközben helyenként akár plusz 10 fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos,...

Az önfenntartó térségről is értekeztek a környék polgármesterei

A Pilisvörösvári Önkormányzat polgármesterének és alpolgármestereinek meghívására január 6-án délelőtt találkoztak Pilisvörösvár, Pilisszentiván, Solymár, Piliscsaba és Pilisszántó települések vezetői - tájékoztat a Vörösvári Hírek. (tovább…)

Új 95-ös benzin – Ha ezeket betartod, nem lesz gond a kerti kisgépekkel

Január elsejétől Magyarországon a 95-ös oktánszámú benzin E-10-es jelöléssel, magasabb bioetanol-tartalommal kerül forgalomba. A STIHL szakértői elmondják, milyen hatással lesz ez a változás a benzinmotoros gépekre. (tovább…)

3+1 gyermekprogram a térségből

Januárban színes programokkal várják a kicsiket a térség települései: a koncert mellett táncházzal, közös játékkal és zenés könyvbemutatóval kedveskednek a gyerekeknek. (tovább…)

Megtalálták az eltűnt solymári lány holttestét

 A 24 éves solymári lányt december 30. óta kereste a rendőrség, a fiatal holttestét 2020. január 6-án kora délután találták meg - tájékoztat a Solymári Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület Facebook-oldalán. (tovább…)

Eltűnt a solymári lány

A nyomozók a lakosság segítségét kérik az ismeretlen helyen tartózkodó solymári fiatal megtalálásához. (tovább…)