Álláslehetőségek a PEMÜ-nél – Kisgyermekes szülők jelentkezését is várják!

Csatlakozz a solymári PEMÜ csapatához! A vállalat álláslehetőséget kínál állandó délelőttös vagy részmunkaidős munkarendben. (tovább…)

Nyit a solymári jégpálya!

November 25-én, pénteken 17 órakor nyílik Solymáron a Templom téri jégpálya a sekrestyésház udvarán található sátorban – hívja fel a figyelmet a Solymaronline.  (tovább…)

3+1 érv a VELUX tetőablakok mellett – Extra kedvezmények a Grand-Ácsnál

Építkezik? Felújítaná vagy beépítené tetőterét? Tetőtéri ablak cseréjén gondolkodik? Mutatunk 3+1 érvet, hogy miért érdemes a VELUX kínálatából választani! (tovább…)

Kezdődhet az énekesmadár-etetési szezon

Kezdődik a 133. országos énekesmadár-etetési szezon, amely november második felétől márciusig tart - közölte a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME). (tovább…)

Álláshirdetés – Pultost és kerti munkát végzőt keresnek Solymáron

A solymári Aranykorona Vendéglő munkatársakat keres az alábbi pozíciókba. (tovább…)

Ideiglenesen bezár a posta a solymári Auchanban és Klotildligeten is

Átmenetileg bezár a posta a solymári Auchan áruházban november 12-én - hívta fel a figyelmet a hírre Cser András pilisvörösvári önkormányzati képviselő. Pomázt, Pilisszentléleket és Piliscsaba Klotildligetet is érinti az...

Vezérigazgatói asszisztens állás a PEMÜ Zrt.-nél

A PEMÜ Zrt. pályázatot hirdet az alábbi állás betöltésére: Vezérigazgatói asszisztens (tovább…)

Álláshirdetés: raktáros állás egyműszakos munkarendbe a PEMÜ-nél

A PEMÜ Műanyagipari Zrt. több, mint 60 éve, 1959-ben alakult, Magyarország műanyagiparának élvonalába tartozó vállalkozás. Cégünk biztonságos működésének feltétele az elkötelezett és jól képzett munkavállalói közösség. Kiemelten fontos számunkra, hogy...

Új közterület-felügyelőt mutattak be Solymárom

Lakatos Béla közterület-felügyelő október elején távozott a solymári Polgármesteri Hivataltól, a feladatát Benyák Richárd veszi át, aki korábban Pilisszentivánon szolgált - adta hírül a Solymaronline. (tovább…)

Álláshirdetés – Minőségbiztosítási mérnök jelentkezését várja a PEMÜ

A PEMÜ Zrt. pályázatot hirdet az alábbi állás betöltésére: (tovább…)