Tűz ütött ki egy pilisvörösvári raktárban

Több olvasónk is jelezte, hogy Pilisvörösváron hatalmas füstfelhő járja be az eget, ugyanis a Bányatelepen található CBA raktára kigyulladt a délelőtti órákban. (tovább…)

A zöldhulladék-égetés veszélyére figyelmeztet a katasztrófavédelem

A zöldhulladék-égetés veszélyére figyelmeztet a katasztrófavédelem azt követően, hogy márciusban országszerte már 543 szabadtéri tűzhöz riasztották a tűzoltókat - tájékoztat az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). (tovább…)

Babicsek Bernát művész a solymári lakástűz áldozata

Ahogy arról korábban tájékoztattuk olvasóinkat, január elsején, Solymáron a Cserje utcában halálos lakástűz történt, melynek pontos keletkezési helyét, idejét és okát a katasztrófavédelem még vizsgálja. (tovább…)

Lakhatatlanná vált a kigyulladt csobánkai ház

Kigyulladt egy összeépített, két lakásos épület egy része vasárnap este Csobánkán, a Kossuth Lajos utcában - tájékoztat a Katasztrófavédelem. (tovább…)

Lakhatatlanná vált a kiégett rönkház Pomázon

Tűz keletkezett egy kétszintes, száznegyven négyzetméteres rönkfaházban hétfőn délután Pomázon, a Galagonya utcában - tájékoztatta portálunkat Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. (tovább…)

Feloldották a tűzgyújtási tilalmat a térségben

Az elmúlt hét csapadékos időjárása miatt megszűnt a fokozott tűzveszély a hazai erdő- és mezőgazdasági területek jelentős részén, ezért július 20-ától Budapesten és Magyarország tíz megyéjében visszavonja a hatóság a...

Felhalmozott hulladék kapott lángra Csobánkán

Felhalmozott hulladék kapott lángra vasárnapra virradóra Csobánkán, a Béke úton - tájékoztatta a Varkapu.info hírportált a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.  (tovább…)

Pomázi és szentendrei lánglovagok oltották a budakalászi tüzet

Kigyulladt egy huszonnégy négyzetméteres melléképület szerda délután Budakalászon, a Berdó utcában - tájékoztatta a Varkapu.info hírportált a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. (tovább…)

Tűz ütött ki egy zsámbéki garázsban

Tűz ütött ki egy zsámbéki garázsban, a lánglovagok a Bicskei utcában oltják a lángokat - tájékoztat a Katasztrófavédelem. (tovább…)

Rosszul indult a hét Vörösváron: így mentettek a helyi tűzoltók

Rosszul indult a hét Pilisvörösváron, ami rengeteg munkát adott a helyi tűzoltóknak: egy napon belül kigyulladt autóhoz és ütközéses balesethez is riasztották őket.  (tovább…)