Halálos áldozata is van a tinnyei tűzesetnek

Szombat este fél tízkor érkezett a bejelentés a hivatalos szervekhez, amely szerint Tinnyén kigyulladt egy garázs – tájékoztat a katasztrófavédelem. (tovább…)

Konténerek égtek Pilisvörösváron, egy férfi életét veszítette

Több konténer is lángra kapott Pilisvörösváron december 22-én, hajnalban, az egyik irodáhelyiségben egy férfi elhunyt. "Feltehetően a füsttől eszméletét vesztette, és nem tudott már kimenekülni" - írják a vörösvári tűzoltók....

Családi ház gyulladt ki Pomázon

Kigyulladt egy kettőszáz négyzetméteres, három részre osztott, két szintes családi ház vasárnap a kora délutáni órákban Pomázon, a Fűzfa utcában – tájékoztat a katasztrófavédelem. (tovább…)

Így oltották a tüzet Pilisszentlászló határában (KÉPEK)

Kigyulladt egy erdő aljnövényzete szombat délután Pilisszentlászló határában – hívja fel a figyelmet a katasztrófavédelem. (tovább…)

Állattartó épület égett le Csobánkán

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres állattartó és terménytároló épület vasárnap délben Csobánkán, a Gyurgyalag utcában – tájékoztatta a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a Varkapu.info-t. (tovább…)

Halálos tűzeset történt Zsámbékon

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy hatvan négyzetméteres, könnyűszerkezetes melléképület vasárnap éjjel Zsámbék külterületén –  tájékoztat az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Mire a tűzoltók kiérkeztek, az épület összedőlt, a romok alatt...

Kigyulladt egy családi ház Pátyon

Kigyulladt egy ötven négyzetméteres családi ház tetőszerkezete szerdán délelőtt Pátyon, a Mézeshegy utcában – tájékoztatta a varkapu.info-t a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. (tovább…)

Ház ég Pilisvörösváron, a Völgy utcában

Két faház ég Pilisvörösváron, az Üdülőtelep területen. a Völgy utcában, a tűzoltók nagy erővel dolgoznak az oltáson.    

Pest megyében is megszűnt a tűzgyújtási tilalom

A hűvös, csapadékos időjárásnak köszönhetően két megye kivételével megszűnik a tűzgyújtási tilalom 2022. szeptember 20-tól. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) felhívja a lakosság figyelmét, hogy legyenek fokozottan körültekintőek, Magyarországon ugyanis...

Valószínűleg bográcsozásból lett hatalmas tűz Piliscsabán

Tűz keletkezett egy családi ház udvarán kedden délután Piliscsabán, az Akácfa utcában – tájékoztat a Katasztrófavédelem. (tovább…)