Faház égett Pilisvörösváron, a Tó dűlőben (+Képek)

Az utóbbi napokban több tűzesetről is beszámoltunk a térségben: január 9-én egy csobánkai családi ház pincéjében csaptak fel a lángok, míg január 12-én egy tetőszerkezet gyulladt ki Piliscséven. Szintén ezen...

Családi ház tetőszerkezete égett Piliscséven

Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete Piliscséven, a Virágos utcában január 12-én, vasárnap - tájékoztat a katasztrófavédelem. (tovább…)

Egy csobánkai családi ház pincéjében csaptak fel a lángok

Tűz volt egy körülbelül nyolcvan négyzetméter alapterületű családi ház pincehelyiségében csütörtök reggel a Pest megyei Csobánka Kossuth Lajos utcájában - tudta meg a Varkapu.info portál a megyei katasztrófavédelemtől. (tovább…)

Vörösvári lakástűz: összefogás a hétgyermekes családért

Szeptember 23-án (hétfőn) este 19 óra tájban a Szondi utca egyik lakóházának kéménye kigyulladt, majd a tűz gyorsan átterjedt a tetőszerkezetre. A Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltóegyesület tagjai 19:04-kor kapták a riasztást,...

Égési sérüléseket szenvedett két gyerek Pomázon

Másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett két gyerek hétfő délelőtt Pomázon - tájékoztatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. (tovább…)

Fotók a pilisvörösvári tűzesetről

Ahogy arról tájékoztattuk olvasóinkat, július 15-én, hétfőn kigyulladt egy pilisvörösvári családi ház tetőszerkezete és a hozzá kapcsolódó melléképület teteje is égett teljes terjedelmében. (tovább…)

Kigyulladt egy családi ház Pilisvörösváron

Kigyulladt egy pilisvörösvári családi ház tetőszerkezete és a hozzá kapcsolódó melléképület teteje is ég teljes terjedelmében - tájékoztat a Katasztrófavédelem. (tovább…)

Kigyulladt egy melléképület Pilisvörösváron (+KÉPEK)

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy melléképület Pilisvörösváron, a Szent László utcában március 6-án, szerdán 21 óra körül - tájékoztat a katasztrófavédelem. (tovább…)

Ég a nádas a pilisvörösvári ipartelepnél

Hatalmas füsttel és lángokkal ég a nádas Pilisvörösváron, az ipartelep környékén. Az aljnövényzet szerda késő délután kapott lángra, a helyszínen már dolgoznak a tűzoltók, eddig három jármű érkezett a város...

Lángolt egy tinnyei családi ház melléképülete

Tűz ütött ki egy családi ház melléképületében Tinnyén, a Damjanich utcában - tájékoztat a Katasztrófavédelem. (tovább…)