Aljnövényzet kapott lángra Pilisvörösváron

A Zöldárok utcában több négyzetméteren égett az aljnövényzet, a tűz az erdő felé terjedt, valamint a telken lévő faházat is veszélyeztette - tájékoztat a Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület.  (tovább…)

Nádas tűz Pilisvörösváron

Ég a nádas Pilisvörösváron, az iparterület és Bányatelep magasságában. Az eset nem egyedi: az itt lakók minden évben tapasztalják, legutóbb március közepén kellett vonulniuk hasonló esethez a pilisvörösvári tűzoltóknak.  (tovább…)

Avartűzhöz riasztották a vörösvári tűzoltókat

A hajnali órákban, 5:32-kor kaptuk a riasztást, miszerint a Fürdő utcában, a régi strand területén ég az avar - áll a pilisvörösvári önkéntes tűzoltók Facebook-oldalán. (tovább…)

Nagy területen égett a nádas Pilisvörösváron

Nagy területen égett a nádas Pilisvörösváron, a Lisz Ferenc utcánál (Tűzoltó utca vége) szombat délután - tájékoztat a Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület. (tovább…)

Szökőnapon lángolt a kémény Pilisvörösváron

Február 29-én késő délután lángoló kéményhez riasztották a Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjait, akik a jelzést követően az Orgona utcába vonultak. (tovább…)

Faház égett Pilisvörösváron, a Tó dűlőben (+Képek)

Az utóbbi napokban több tűzesetről is beszámoltunk a térségben: január 9-én egy csobánkai családi ház pincéjében csaptak fel a lángok, míg január 12-én egy tetőszerkezet gyulladt ki Piliscséven. Szintén ezen...

Családi ház tetőszerkezete égett Piliscséven

Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete Piliscséven, a Virágos utcában január 12-én, vasárnap - tájékoztat a katasztrófavédelem. (tovább…)

Egy csobánkai családi ház pincéjében csaptak fel a lángok

Tűz volt egy körülbelül nyolcvan négyzetméter alapterületű családi ház pincehelyiségében csütörtök reggel a Pest megyei Csobánka Kossuth Lajos utcájában - tudta meg a Varkapu.info portál a megyei katasztrófavédelemtől. (tovább…)

Vörösvári lakástűz: összefogás a hétgyermekes családért

Szeptember 23-án (hétfőn) este 19 óra tájban a Szondi utca egyik lakóházának kéménye kigyulladt, majd a tűz gyorsan átterjedt a tetőszerkezetre. A Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltóegyesület tagjai 19:04-kor kapták a riasztást,...

Égési sérüléseket szenvedett két gyerek Pomázon

Másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett két gyerek hétfő délelőtt Pomázon - tájékoztatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. (tovább…)