Vízhiány lesz Piliscsaba egy részén

A vízszolgáltatás szünetelése várható ivóvíz közműhálózat karbantartási munkák miatt Piliscsaba egy részén – tájékoztat a DMRV Zrt. (tovább…)

A cél, hogy Solymáron megelőzhető legyen a vízhiány

Új töltővezetéket létesít a Hidegkúti úton a Fővárosi Vízművek annak érdekében, hogy Solymáron megelőzhető legyen a tavalyihoz hasonló vízhiány - közölte a Fővárosi Vízművek. (tovább…)

Vízhiány és útlezárás lesz Pilisvörösvár egy részén

Ivóvízvezeték karbantartási munkák miatt június 14-én és 15-én 8 órától 17 óráig nyomáscsökkenés, az ivóvíz-szolgáltatás szüneteltetése, illetve útlezárás várható Pilisvörösvár egy részén – tájékoztat a DMRV Zrt. (tovább…)

Figyelem! Átmeneti vízhiány a térség településein!

A hőségben megnövekedett vízfogyasztás további emelkedése, illetve műszaki meghibásodás esetén nyomásesés vagy átmeneti vízhiány tapasztalható tíz Pest megyei településen; a vízszolgáltató Duna Menti Regionális Vízmű (DMRV) Zrt. szerdán a fogyasztás...

Vízhiány lesz Piliscsaba és Solymár egy részén

A vízszolgáltatás szünetelése várható ivóvíz közműhálózat karbantartási munkák miatt Piliscsaba és Solymár egyes részein – tájékoztat a DMRV Zrt. (tovább…)

Vízhiány lesz Pilisszántó és Pilisszentkereszt egyes részein

A vízszolgáltatás szünetelése várható ivóvíz közműhálózat karbantartási munkák miatt Pilisszántó és Pilisszentkereszt egyes részein – tájékoztat a DMRV Zrt. (tovább…)

Vízhiány lesz Pilisszántó és Csobánka egy részén

A vízszolgáltatás szünetelése várható hibaelhárítási munkák, illetve közműhálózat karbantartási munkák miatt Csobánka és Pilisszántó egyes részein – tájékoztat a DMRV Zrt. (tovább…)

Vízhiány lesz Piliscsaba egy részén

Ivóvíz közműhálózaton történő hibajavítási munkák miatt 2021. január 7-én, csütörtökön nyomáscsökkenés, az ivóvíz-szolgáltatás szüneteltetése várható Piliscsabán – tájékoztat a DMRV Zrt. (tovább…)

Vízhiány lesz Pilisszántó és Csobánka egy részén

A vízszolgáltatás szünetelése várható karbantartási munkavégzés, illetve ivóvíz medencemosási munkák miatt Csobánka és Pilisszántó egyes részein - tájékoztat a DMRV Zrt. (tovább…)

Csütörtökön vízhiány lesz Vörösvár egy részén

Ivóvíz közműhálózaton történő hibajavítási munkák miatt 2020. július 30-án, csütörtökön nyomáscsökkenés, az ivóvíz-szolgáltatás szüneteltetése várható Pilisvörösváron – tájékoztat a DMRV Zrt. (tovább…)