Közélet Itt a tavasz! Térségi programokat ajánlunk

Itt a tavasz! Térségi programokat ajánlunk

Az enyhébb időjárás, az ébredő természet a szabadba vonz? Kulturális programot keresel? Még nincs ötleted, mit csinálj hétvégén? Folyamatosan frissülő eseménynaptárunkba színes programokat töltöttünk fel, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek a térség által kínált rendezvények.

Gyereksarok Közös készülődés a megemlékezésre - Kokárdakészítés Piliscséven

Közös készülődés a megemlékezésre - Kokárdakészítés Piliscséven
A gyerekek anyukájukkal, nagymamájukkal együtt ünnepi énekek tanulása mellett kokárdákat készíthetnek a hagyományostól kezdve a legkülönlegesebb példányokig a piliscsévi művelődési házban. Csak a fantázia szabhat határt!

Közélet Gyűjtést szervez a pátyi Családsegítő Szolgálat

Gyűjtést szervez a pátyi Családsegítő Szolgálat
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Gondviselés Háza Páty Egyesület  Családsegítő Szolgálata gyűjtést szervez rászoruló családok részére! Az adományokra nagy szükség van, a segítséget előre is köszönik!

Közélet Előadás, torna, kirándulás – Születés Hete Piliscsabán

Előadás, torna, kirándulás – Születés Hete Piliscsabán
Május 11. és 16. között rendezik meg idén a Születés Hete programsorozatot Piliscsabán. Az érdeklődők előadásokon, baba-mama jógán, hordozós latin fitnessen és családi kiránduláson is résztvehetnek.

Gyereksarok Csemetét a csemetéknek!

Csemetét a csemetéknek!

Gyere el május 31-én a György-hegyi „félholdhoz”, és ültess egy fát a tavaly született solymári babák családjával együtt! Vidám gyerekprogramokkal, játszósátorral, légvárral és egy jó csapattal várunk!

Olvasói levél Olvasói levél: A pilisvörösvári hármas ikrek története

Olvasói levél: A pilisvörösvári hármas ikrek története

Pilisvörösvár, ez a tizennégyezer fős kisváros lélekszáma szeptember 19-én három újszülöttel gyarapodott. A szülők, Ny. Hajnalka és P. Krisztián gyermekeinek története nemcsak azért szenzáció, mert hármas ikrek, hanem azért is, mert hosszú időn keresztül készültek a családalapításra, gyermekvállalásra. Ez a vágyuk most végre teljesült.

Kék hírek Babakocsit toló nőt gázoltak el Szentendrén

Babakocsit toló nőt gázoltak el Szentendrén

Egy unokáját babakocsiban toló nőt gázolt el egy személyautó a 11-es főút szentendrei szakaszán péntek délután, a nő és a gyermek is megsérült - közölte a Pest Megyei Rendőr- főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Közélet Apja nélkül ragadt a buszon az 5 éves fiú

Apja nélkül ragadt a buszon az 5 éves fiú

Egy apuka előbb az ötéves fiát segítette fel a járműre, ám amikor a babakocsis kisebbiket akarta feltenni, a sofőr beindította a buszt, és elhajtott, mert nem vette észre az apát.

Közélet Családbaráttá formálnák Pest megyét

Családbaráttá formálnák Pest megyét

A tervek szerint bővítik Pest megyében a gyermekjóléti szolgáltatások körét, míg a munkahelyeken a rugalmas munkaidő bevezetésével járulnának hozzá a koncepció megvalósításához.

Közélet Karácsonyi adományokra van szükség Pilisvörösváron

Karácsonyi adományokra van szükség Pilisvörösváron

Több mint 10 éves hagyomány Pilisvörösváron, hogy néhányan Karácsony alkalmával adományt gyűjtenek helyi rászoruló családoknak. A korábbi években mindenkinek jutott. Idén először 10-15 olyan cím maradt, ahová sajnos már nem jutott csomag.

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel