Közélet Itt az idei Vörösvári Napok programja!

Itt az idei Vörösvári Napok programja!
Beatrice, Keresztes Ildikó, Kelemen Kabátban, Die Adlersteiner és még sokan mások lépnek majd fel az idei Vörösvári Napok színpadára.

Közélet Itt a Pilisszentiváni Napforduló Fesztivál részletes programja!

Itt a Pilisszentiváni Napforduló Fesztivál részletes programja!

Pilisszentiván legnagyobb programsorozata a június végén zajló Napforduló Fesztivál. A hagyományokhoz híven idén is lesz tűzgyújtás a Slötyin és máglyagyújtás a Kuczmag-réten. A hangulatról pedig többek között az Adlersteiner és a Balcan Fanatic gondoskodik. Íme, a részletes program!

Közélet Locsolóbál lesz Piliscsabán, Pilisvörösváron és Perbálon

Locsolóbál lesz Piliscsabán, Pilisvörösváron és Perbálon

Húsvétkor Piliscsabán, Pilisvörösváron és Perbálon is lehetőség nyílik vidám hangulatú locsolóbálon részt venni. A Művészetek Házában az Adlersteiner zenekar lép a színpadra, a Klarissza-házban az Ágas-bogas, a Borsa, a Kisze-kusza és Halmos Attila húzza majd a talpalávalót, míg Perbálon a Kontáros együttes muzsikál.

Közélet Hétvégén szüreti felvonulás Solymáron és Piliscsabán

Hétvégén szüreti felvonulás Solymáron és Piliscsabán
Két őszi programot ajánlunk a hétvégére: Solymáron és Piliscsabán is résztvehetünk a szüreti felvonuláson. A hagyományos eseményt követően mindkét helyszínen bált rendeznek. Solymáron az Adlersteiner zenekar húzza a talaplávalót, míg Piliscsabán az Ungarndeutsche Jungs zenekar zenél.

Közélet Szüreti mulatságok a térségben (Frissül)

Szüreti mulatságok a térségben (Frissül)

Itt van az ősz, itt van újra, s vele együtt a szüreti mulatságok ideje is eljött. Számos térségbeli településen tartanak szeptemberben és októberben felvonulást és bált. A Varkapu.info folyamatosan frissülő gyűjtőcikkben foglalja össze a környék programjait.

Közélet Napforduló Fesztivál Pilisszentivánon (Részletes program)

Napforduló Fesztivál Pilisszentivánon (Részletes program)

A Napforduló Fesztivál idén is érdekes programokat nyújt a helyi és környékbeli lakosoknak. A rendezvény keretén belül a Rock a Villa Körül Fesztiválon koncertek hozzák a jó hangulatot. Emellett gyerek és kulturális programokra várnak a szervezők mindenkit.

Közélet Mikulás bál Pilisvörösváron

Mikulás bál Pilisvörösváron
December 5-én, szombaton Mikulás bálra hívnak a szervezők minden érdeklődőt a pilisvörösvári Művészetek Házába. A jó hangulatról az Adlersteiner zenekar gondoskodik.

Közélet Augusztus 20. – Programok a térségben (Frissül)

Augusztus 20. – Programok a térségben (Frissül)

Augusztus 20-án, Szent István király ünnepén a térségben is színes programokkal várják a szervezők a helyi és környékbeli lakosokat. A hagyományos ünnepséget és kenyéráldást követően koncertek, utcabál, gyermekprogramok és tűzijáték lesz.

Közélet Vörösvári Napok 2015 (+Részletes program)

Vörösvári Napok 2015 (+Részletes program)
Augusztusban ismét Vörösvári Napok gyermek koncertekkel, sztárvendégekkel, bemutatókkal. A rendezvényen kiderül, hogy ki Vörösvár legerősebb embere, kié a legkülönlegesebb állat, és hogy melyik kutya és ló a környék legszebbike.

Közélet Napforduló Fesztivál Pilisszentivánon (Részletes program)

Napforduló Fesztivál Pilisszentivánon (Részletes program)
Az idei Napforduló Fesztivál ismét különleges programokat kínál a lakosoknak: a Rock a Villa körül Fesztivál koncertjei mellett, kulturális eseményekkel és gyermekprogramokkal várják a szervezők az érdeklődőket. 
view counter

Közelgő események

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Első és egyedülálló 4 csillagos szálloda a Zsámbéki-Medencében.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel