Közélet Itt a Pilisszentiváni Napforduló Fesztivál részletes programja!

Itt a Pilisszentiváni Napforduló Fesztivál részletes programja!

Pilisszentiván legnagyobb programsorozata a június végén zajló Napforduló Fesztivál. A hagyományokhoz híven idén is lesz tűzgyújtás a Slötyin és máglyagyújtás a Kuczmag-réten. A hangulatról pedig többek között az Adlersteiner és a Balcan Fanatic gondoskodik. Íme, a részletes program!

Közélet Locsolóbál lesz Piliscsabán, Pilisvörösváron és Perbálon

Locsolóbál lesz Piliscsabán, Pilisvörösváron és Perbálon

Húsvétkor Piliscsabán, Pilisvörösváron és Perbálon is lehetőség nyílik vidám hangulatú locsolóbálon részt venni. A Művészetek Házában az Adlersteiner zenekar lép a színpadra, a Klarissza-házban az Ágas-bogas, a Borsa, a Kisze-kusza és Halmos Attila húzza majd a talpalávalót, míg Perbálon a Kontáros együttes muzsikál.

Közélet Hétvégén szüreti felvonulás Solymáron és Piliscsabán

Hétvégén szüreti felvonulás Solymáron és Piliscsabán
Két őszi programot ajánlunk a hétvégére: Solymáron és Piliscsabán is résztvehetünk a szüreti felvonuláson. A hagyományos eseményt követően mindkét helyszínen bált rendeznek. Solymáron az Adlersteiner zenekar húzza a talaplávalót, míg Piliscsabán az Ungarndeutsche Jungs zenekar zenél.

Közélet Szüreti mulatságok a térségben (Frissül)

Szüreti mulatságok a térségben (Frissül)

Itt van az ősz, itt van újra, s vele együtt a szüreti mulatságok ideje is eljött. Számos térségbeli településen tartanak szeptemberben és októberben felvonulást és bált. A Varkapu.info folyamatosan frissülő gyűjtőcikkben foglalja össze a környék programjait.

Közélet Napforduló Fesztivál Pilisszentivánon (Részletes program)

Napforduló Fesztivál Pilisszentivánon (Részletes program)

A Napforduló Fesztivál idén is érdekes programokat nyújt a helyi és környékbeli lakosoknak. A rendezvény keretén belül a Rock a Villa Körül Fesztiválon koncertek hozzák a jó hangulatot. Emellett gyerek és kulturális programokra várnak a szervezők mindenkit.

Közélet Mikulás bál Pilisvörösváron

Mikulás bál Pilisvörösváron
December 5-én, szombaton Mikulás bálra hívnak a szervezők minden érdeklődőt a pilisvörösvári Művészetek Házába. A jó hangulatról az Adlersteiner zenekar gondoskodik.

Közélet Augusztus 20. – Programok a térségben (Frissül)

Augusztus 20. – Programok a térségben (Frissül)

Augusztus 20-án, Szent István király ünnepén a térségben is színes programokkal várják a szervezők a helyi és környékbeli lakosokat. A hagyományos ünnepséget és kenyéráldást követően koncertek, utcabál, gyermekprogramok és tűzijáték lesz.

Közélet Vörösvári Napok 2015 (+Részletes program)

Vörösvári Napok 2015 (+Részletes program)
Augusztusban ismét Vörösvári Napok gyermek koncertekkel, sztárvendégekkel, bemutatókkal. A rendezvényen kiderül, hogy ki Vörösvár legerősebb embere, kié a legkülönlegesebb állat, és hogy melyik kutya és ló a környék legszebbike.

Közélet Napforduló Fesztivál Pilisszentivánon (Részletes program)

Napforduló Fesztivál Pilisszentivánon (Részletes program)
Az idei Napforduló Fesztivál ismét különleges programokat kínál a lakosoknak: a Rock a Villa körül Fesztivál koncertjei mellett, kulturális eseményekkel és gyermekprogramokkal várják a szervezők az érdeklődőket. 

Kultúra SÖRünnep a Die Adlersteiner zenekarral Solymáron

SÖRünnep a Die Adlersteiner zenekarral Solymáron
Április 25-én, szombaton rendezik meg a III. solymári SÖRünnepet az 1516-os Reinheitsgebot (bajor sörtisztasági törvény) jegyében. A jó hangulatról a pilisvörösvári Die Adlersteiner zenekar és a Herbstrosen német nemzetiségi tánccsoport fog gondoskodni. A rendezvényen játékos feladatok, zene, tánc és sör várja majd a látogatókat.
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Első és egyedülálló 4 csillagos szálloda a Zsámbéki-Medencében.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel