Kék hírek Leégett a Nimród Hotel tetőszerkezete Dobogókőn

Leégett a Nimród Hotel tetőszerkezete Dobogókőn
Kedd délelőtt kigyulladt egy használaton kívüli hotel Dobogókőn, az Eötvös Loránd utcában. A Nimród Hotel tetőzete jelentős részben leégett, a füstöt még Pilisvörösváron is látni lehetett.

Erdő-mező Megújult a Dobogókő melletti Rezső-kilátó

Megújult a Dobogókő melletti Rezső-kilátó

A Pilisi Parkerdő Zrt. az OPAL Szolgáltató Zrt. által nyújtott 4,5 millió Ft-os támogatásnak köszönhetően felújította a Dobogókő mellett található, nagy népszerűségnek örvendő Rezső-kilátót és az ahhoz kapcsolódó sétányt.

Kék hírek Megsérült egy kiránduló vasárnap délután a Prédikálószéknél

Megsérült egy kiránduló vasárnap délután a Prédikálószéknél
Június 4-én, vasárnap délután a Dömös és Dobogókő közti hegyes-sziklás területen megsérült egy turista, akit az esztergomi hivatásos tűzoltók szállítottak el a területről.

Közélet Így nézett ki a szerdai havazás után Pilisszentkereszt és környéke (+Képek)

Így nézett ki a szerdai havazás után Pilisszentkereszt és környéke (+Képek)

Pest megyében a hirtelen téliessé vált időjárás az elmúlt két napban főleg az északi részen okozott gondot, ezeken a területeken fennakadások voltak a közlekedésben - tájékoztatta a Varkapu.info-t Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvívője.

Erdő-mező Fantasztikus madártávlatból a fehérbe öltözött Dobogókő (Videó)

Fantasztikus madártávlatból a fehérbe öltözött Dobogókő (Videó)

Az elmúlt napokban az ország legtöbb erdeje fehérbe öltözött a zúzmarától. Csodálatos, karácsonyi hangulatot áraszt a természet komolyabb havazás nélkül is. Nincs ez másként a Pilisben sem. Tóth Krisztián szerkesztőségünkhöz eljuttatott gyönyörű légi felvételén egészen káprázatos az erdő Dobogókőn.

Kék hírek Elhunyt egy fának ütköző autó utasa Pomáz és Dobogókő között

Elhunyt egy fának ütköző autó utasa Pomáz és Dobogókő között
Lesodródott az útról és fának ütközött egy autó Pomáz és Dobogókő között vasárnap, a jármű utasa a helyszínen meghalt - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Erdő-mező Új kilátót adnak át a Prédikálószéken – Szervezett túrákkal is eljuthatunk a helyszínre

Új kilátót adnak át a Prédikálószéken – Szervezett túrákkal is eljuthatunk a helyszínre
A népszerű kirándulóhelyen, a Visegrádi-hegység 639 méter magas csúcsán a Pilisi Parkerdő Zrt. 2016 tavaszán kezdett legújabb kilátója építésébe. A parkerdőgazdaság a tervezés során különös hangsúlyt fektetett egyrészt a hely korábbi állapotának megőrzésére (a kilátópont természetes képződményét érintetlenül hagyta), másrészt az építés során a terület állat- és növényvilágának védelmére (a költési időszakban és a növények vegetációs idejében az építkezés szünetelt).

Kék hírek Eszméletlen embert hoztak le egy Dobogókő környéki szikláról a tűzoltók

Eszméletlen embert hoztak le egy Dobogókő környéki szikláról a tűzoltók
Turisták találtak rá arra az eszméletlen emberre, akit tűzoltók hoztak le egy Dobogókő környéki szikláról. Az esethez az esztergomi hivatásos tűzoltókat és a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot riasztották. 

Közélet Kerékpáros központ Esztergomban

Kerékpáros központ Esztergomban
Esztergomot jelen tervek szerint be fogják kapcsolni a Duna menti kerékpáros útvonalhálózatba, amely része a nemzetközi EuroVelo6 kerékpáros útvonalnak. A várható forgalom kiszolgálására Szarvas Gábor, a SZIE alapszakos építészmérnök hallgatója, diplomamunkájában kerékpáros központot tervezett.
view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Állatorvosi rendelő és kutyakozmetika Pilisvörösváron.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel