Közélet Elkészült az Egészségház Pilisvörösváron (+Képek)

Elkészült az Egészségház Pilisvörösváron (+Képek)

Befejeződtek az Attila utcai Egészségház épületének energetikai korszerűsítési munkálatai - olvasható Pilisvörösvár Város Önkormányzat honlapján.

Önkormányzati hírek Januárban nem lesz kihelyezett lakossági tüdőszűrés Pilisvörösváron

Januárban nem lesz kihelyezett lakossági tüdőszűrés Pilisvörösváron
Felhívom a Tisztelt Lakosság figyelmét arra, hogy a Törökbálinti Tüdőgyógyintézet tájékoztatása alapján 2017. januárjában nem lesz kihelyezett lakossági tüdőszűrés Pilisvörösváron, mert a tüdőszűrés felvételeinek feldolgozását az Intézet a nagy létszámú körzet miatt nem tudja megoldani - olvasható Dr. Krupp Zsuzsa jegyző tájékoztatása.

Egészség Egészségnap Pilisvörösváron (+Részletes program)

Egészségnap Pilisvörösváron (+Részletes program)
November 11-én, pénteken a Szakorvosi Rendelőintézet szervezésében Egészségnapot tartanak Pilisvörösváron. Az érdeklődőket érdekes előadásokkal várják, amelyeket követően kérdéseket is feltehet a hallgatóság. A rendezvényen lehetőség lesz ingyenes vércukormérésre is.

Önkormányzati hírek 30 millió Ft-ból újul meg a pomázi gyermekorvosi rendelő épülete

30 millió Ft-ból újul meg a pomázi gyermekorvosi rendelő épülete
A Jankovits Gyula utcában lévő önkormányzati tulajdonú gyermekorvosi rendelő épülete többek között a rossz műszaki állapota miatt felújítás előtt áll a Belügyminisztérium jóvoltából - olvasható Pomáz Város honlapján.

Egészség Megőrülök, jön az allergia!

Megőrülök, jön az allergia!
„A bélflóra összetételének zavarai, amelyek az antibiotikum használattal és a nyugati táplálkozással függnek össze, szoros kapcsolatot mutatnak az allergiákkal és az asztmával (higiéné hipotézis). A bélflóra alapvető szerepet játszik a nyálkahártya, ezen belül is a légúti tolerancia kialakulásában. Komoly figyelem irányul a bélflóra bélrendszer fejlődésében, az immunrendszer alkalmazkodásában a bélrendszer gyulladásos betegségeiben játszott szerepére. Ez az irodalmi összefoglaló azokról a kifejlődést követő funkciókról szól, amelyeket a bélflóra az allergénekkel szembeni immunológiai tolerancia kialakulásában játszik, és azt a kérdést fogalmazza meg: vajon a bélflóra az immunrendszer egyik nagy szabályozója?”

Egészség Élőadássorozat az egészségünkért Pilisszántón

Élőadássorozat az egészségünkért Pilisszántón
Hat részes előadássorozatot szerveznek Pilisszántón a Kossuth Lajus utcai Baross-házban, amelyen szó lesz a stresszkezelésről, a táplálkozással összefüggő daganatos megbetegedésekről és számos más érdekes témáról is.

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Fiat márkaszerviz Pilisszentivánon. A cég egyik fő tevékenysége a gumiabroncs és felni kereskedés.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel