Piliscsabán lesz a Csecsemőgondozási Verseny - Támogatókat keres a Vöröskereszt

Piliscsabán lesz a Csecsemőgondozási Verseny - Támogatókat keres a Vöröskereszt
Május 27-én a Magyar Vöröskereszt Piliscsabai Alapszervezete rendezheti meg a Csecsemőgondozási Versenyt, amelyen 22. alkalommal mérik össze tudásukat az általános- és középiskolás fiatalok. A szervezet arra kéri a helyi vállalkozókat, hogy támogatásukkal segítsék a rendezvényt.

 
 
Kedves Piliscsabai Vállalkozók!
 
Az a megtiszteltetés érte városunkat, hogy 2017. május 27-én Piliscsabán rendezhetjük a Magyar Vöröskereszt és a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt Csecsemőgondozási Versenyét, amelynek keretében, idén 22. alkalommal mérik össze tudásukat az általános és középiskolás fiatalok.
 
E jeles rendezvény keretében közel 160 vendég, versenyző, védőnő, szülő, pedagógus és szervező érkezik városunkba, akik több napot eltöltve ismerik meg a helyi jellegzetességeket és vendégszeretetet.
 
A Piliscsaba Vöröskereszt Alapszervezet, mint helyi szervező, nevében ezúton kérjük a támogatásukat, hogy az országos verseny minél színesebb, emlékezetesebb élményt nyújtson vendégeinknek. Örömmel fogadunk a versenyzők részére tárgyi felajánlásokat (pl. édesség, ajándéktárgyak, virág), és dekorációs elemeket (elsősorban fehér és piros színben), amelyekkel a verseny helyszíneit, a fogadó termeket és a dísztermet dekorálhatjuk.
 
Kiemelt célkitűzésünk, hogy a fiatal generációt a felelősségre és a segítségnyújtásra motiváljuk, amelynek egyik legjobb formája a Csecsemőgondozási Verseny. Közösen, együttes erővel pedig még inkább sarkallhatjuk az ifiket, hogy játékosan tanuljanak és versengjenek.
 
Hálás mosoly mellett pedig mással is viszonozzuk a felajánlást: az adomány értékéről kiállított adományozó levéllel adóalap kedvezményt tudunk biztosítani, illetve online és offline kommunikációs csatornáinkon a Magyar Vöröskereszttel együtt népszerűsítjük a támogatóinkat.
 
Itt az idő, hogy a hétköznapi hősök összefogjanak!
 
További kérdés, információ esetén várjuk megkeresésüket a piliscsabaivoroskereszt@gmail.com elérhetőségen.
 
Köszönettel:
Piliscsaba Vöröskereszt Alapszervezet vezetősége
 
(Varkapu.info)

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Első és egyedülálló 4 csillagos szálloda a Zsámbéki-Medencében.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel