Az új igazgató miatt szűnnek meg szakrendelések Pilisvörösváron? A polgármester is reagált

19:29 | 2020 06. 14.

Kategóriák: Egészség

Több orvos aláírásával került fel a közösségi oldalakra az a közlemény, ami szerint megszűnik a kardiológiai és szemészeti rendelés, valamint a 23 éve pszichiátriai rendelést végző orvos is távozik a pilisvörösvári rendelőintézetből. A változás oka a tájékoztató szerint, hogy “az intézetet alig több mint két hónapja vezető igazgató lehetetlenné tette a további együttműködést”. Dr. Fetter Ádám polgármester kommentben reagált a vádakra, ám konkrét, hivatalos választ hétfőre ígért, akkor a rendelőintézet igazgatója közleményt ad ki az ügyben. Addig mindkét írást változtatás nélkül közöljük a Varkapu.info oldalon.

A távozó orvosok közleménye:

Kedves Betegeink!

Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy június 27-én a rendelőintézetben 20 éve folytatott kardiológiai és szemészeti rendelésünk befejeződik, miként az intézetben 23 éve pszichiátriai rendelést végző kolléganő is távozik.

Az intézetet alig több, mint két hónapja vezető igazgató lehetetlenné tette a további együttműködést.

Őszinte szeretettel gondolunk betegeinkre, akik 20 éven át megtiszteltek bizalmukkal. Itt kell megemlékeznünk munkánkhoz nélkülözhetetlen, kiváló, a betegekért sok áldozatot hozó asszisztenseinkről.

Időbeni vezetői változás esetén szívesen visszatérünk városukba. Addig is jó egészséget kívánunk kedves betegeinknek.

dr. Ádám Mónika, dr. Balogh Gyula, dr. Haberényi Pál, dr. Kálmán Kinga, dr. Szabó Szilvia

Fetter Ádám polgármester reakciója:

Tisztelt Vörösváriak!

Távol áll tőlem az ilyen Facebook posztokra való reagálás, azonban most mégis megteszem. Méltatlan az ilyen hangulatkeltő, egyirányú, tényeket nélkülöző, manipulatív kommunikáció! Az érintett feleken kívül senki nem kompetens ebben a témában, ezért tartózkodjon mindenki bárminemű következtetés levonásától! Kérem, a hétvégi pihenőnapokat tartsuk tiszteletben a vezetés számára is fontos, hogy ezen napokat családi körben a mindennapi munkától mentesen tudják eltölteni! Elgondolkodtató, vajon egy ilyen közleményt miért pont vasárnapi napon tesznek közzé? A rendelőintézet igazgatója hétfőn közleményt fog közzétenni, amit megosztunk majd Önökkel. Addig is nyugodalmas hétvégét kívánok mindenkinek!

dr. Fetter Ádám
Pilisvörösvár város polgármestere

(Varkapu.info)

Címkék: ,