Harmadik alkalommal rendeznek egészségnapot Pilisvörösváron

13:37 | 2019 04. 25.

Kategóriák: Egészség

2010 óta tart, és 2019-ben is folytatódik Magyarország legnagyobb átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja, az autóbuszos mobil diagnosztikai szűrőprogram, ami 74 szakmai szervezet önkéntes összefogásával, az Európai Uniós irányelvek alapján, az Európa Nemzeti Egészségvédelmi Program valamint a Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetsége által koordinált szív- és érrendszeri betegségek megelőzésének és gyógyításának Nemzeti Programja konszenzusos együttműködésével valósul meg.

A Programhoz kapcsolódva Pilisvörösvár Város Önkormányzata 2019. május 18-án (szombaton) 9:00-16:00 óra között megrendezi a III. Pilisvörösvári Egészségnapot a Vásár téri iskola udvarán.

A programot ajánljuk mindazoknak, akik szeretnének egy átfogó vizsgálatot egészségi állapotukról, és azoknak is, akik számára fontos a megelőzés, szeretnék megismerni az egészséges életmóddal kapcsolatos lehetőségeket, és mindezt ráadásul egy helyen és egy időben, azonnali kiértékeléssel, díjmentesen.

Az autóbuszos szűrőállomáson, mely Magyarország legnagyobb mobil diagnosztikai központja, 6 fős szakszemélyzet dolgozik, s 37 féle, korszerű vizsgálati eszközökkel végzett ingyenes egészségügyi vizsgálat elvégzésére és komplex állapotfelmérés igénybevételére van lehetőség, előzetes regisztráció mellett (kardiológiai, szív- és érrendszeri, tüdőgyógyászati, szemészeti vizsgálatok, teljes testanalízis és testműködés). A vizsgálati eredmények kiértékelésére közvetlenül a szűrés után sor kerül.

A szűrőállomás mellett felállított sátrakban ráadásképpen látványos anatómiai bemutató, életmódtanácsadás, bemutatók, kóstolók, a családoknak szóló információs prevenciós csomag és az „Utazás az Egészség Birodalmába” gyermekprogram várja a látogatókat.

Regisztráció>>>

Kollár–Scheller Erzsébet
Szociális és Egészségügyi Bizottság elnöke
pilisvorosvar.hu

Címkék: , , ,