Milyen hatással van a magasfeszültség az egészségünkre? Előadás Pilisszántón

16:51 | 2017 03. 02.

Kategóriák: Egészség

Dr. Varjú György, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamos Energetikai Tanszékének professzor emeritusa tart előadást “Milyen hatással van a magasfeszültség az egészségünkre?” címmel Pilisszántón – olvasható a település hivatalos honlapján.

“Jöjjön el, hallgassa meg, ismerje meg!” – invitálják a lakókat a márciusi előadásra, ahol a magasfeszültség egészségünkre gyakorolt hatásáról tudhatnak meg többet az érintettek.
 
A tervezett transzformátor állomás témája az utóbbi hónapokban hatalmas felháborodást keltett nem csak Pilisszántón, hanem a környék településein is. A Varkapu.info szerkesztősége is ott volt a január 20-i lakossági fórumon, ahol kiderült, népszavazás fog dönteni az állomás ügyéről. 
 
Eközben az Önkormányzat “Párbeszéd Pilisszántóért” elnevezéssel fórumot indított, ahova különböző időközönként a képviselők közös beszélgetésre várják a falu lakóit. Fejlesztésekről szóló gyűléseket legközelebb március 7-én, 21-én és április 4-én 18 őrától 20 óráig tartanak a Polgármesteri Hivatal tanácstermében.
 

Előzmények:

 
(pilisszanto.hu nyomán Varkapu.info)
Címkék: , , ,