Richter Egészségváros Csabán: a vörösvári rendelő fejlesztése a cél

14:41 | 2019 09. 26.

Kategóriák: Egészség

10 év munkájának, kapcsolatainak gyümölcseként szeptember 28-án a Richter Egészségváros helyszíne Piliscsaba lesz.

Az eddigi évek során egészségmegőrző, szűrő programokat, előadásokat szerveztek a városban, idén azonban egy országos programsorozat keretében a Richter Egészségváros eseménynek is Piliscsaba ad otthont.

Nem kell beutalóra hosszú időt várni, itt azonnal meglesz az eredmény. Szűrésekkel (Prosztataszűrés-PSA, Csontrintkulásszűrés-csontsűrűségmérés, Koleszterinszint-mérés, Vérnyomásmérés, Szív- és érrendszeri kockázatfelmérés, Érszűkület-vizsgálat, Neuropátia szűrés, Asztmaszűrés, Testtömegindex-BMI, stb.), tanácsadásokkal (Táplálkozási tanácsadás, Gyógytornász, Patikai tanácsadás, Szorongás és depresszió, Fájdalomcsillapítás, Memóriazavar, Mióma kezelésének lehetőségei, stb.), várnak mindenkit.

Összefogás egy jó célért

A cél közös: 7 település (Piliscsaba, Pilisvörösvár, Solymár, Pilisszentiván, Pilisszántó, Pilisjászfalu és Tinnye) lakosainak ellátást nyújtó pilisvörösvári Szakrendelő Intézet fejlesztésének támogatása. Az adománygyűjtésben a programon való részvétellel, minden polgár hozzájárul majd. Az adománygyűjtés célja új nőgyógyászati ultrahang beszerzésének biztosítása. 

A Richter Gedeon Nyrt. 2.000.000 Ft alapadományt ajánl fel a Pilisvörösvári Szakorvosi Rendelőintézet számára, Nőgyógyászati ultrahangkészülék beszerzésére.

Ezt az adományalapot a résztvevők minden szűrésért, tanácsadásért, meghallgatott előadásért járó adományponttal növelni tudják, hiszen a Richter pontonként 300 forinttal megemeli az alapadomány összegét. Minél aktívabban cselekszik valaki saját egészségéért, annál nagyobb mértékben járul hozzá a kórháznak szánt adomány gyarapításához.

Forgalmirend változások a program idején

A Richter Egészségváros rendezvény miatt előző nap éjféltől, a rendezvény napján éjfélig az alábbi forgalomkorlátozások lépnek életbe. A rendezők a szükséges parkolókat, mind az érintett ingatlantulajdonosoknak, mind az érkező vendégeknek biztosítják.

Erről az alábbi térképen pontosan tájékozódhat:

Címkék: , , , , , , , , , ,