Távozik a pilisvörösvári szakorvosi rendelőintézet igazgatója

10:53 | 2020 01. 29.

Kategóriák: Al kiemelt, Egészség

A napokban osztottuk meg a hírt, miszerint a pilisvörösvári jegyző, Dr. Krupp Zsuzsanna távozik posztjáról, a legfrissebb információk szerint pedig a Szakorvosi Rendelőintézet igazgatói széke is megüresedik.

Dr. Surjánné Dr. Tóth Margit 2011. óta áll az intézmény élén, kinevezését 2016-ban újították meg, ami mellett szemészorvosként dolgozik az intézményben. Az önkormányzat képviselő-testülete a január 28-i rendkívüli ülésén döntött úgy, hogy az igazgató magasabb vezetői megbízását és minden, a vezetői megbízáshoz kapcsolódó, illetve arra tekintettel adott jogot, kedvezményt 2020. február 12-i hatállyal visszavon.

“Városunk vezetése január közepén történt egyeztetésen kezdeményezte a rendelőintézet igazgatójának a vezetői megbízásának és közalkalmazotti jogviszonyának közös megegyezéssel történő megszüntetését, ami nem vezetett eredményre az intézményvezető válaszadásának hiányában” – tájékoztat a Vörösvári Hírek. Arról, hogy ki váltja Dr. Surjánné Dr. Tóth Margitot az igazgatói poszton, még nincsen hír.

(Vörösvári Hírek nyomán)

Címkék: , ,