Egészségnap Piliscsabán

2017-09-15 10:00
2017-09-16 20:00

 

A hagyományokhoz híven szeptemberben ismét egészségnapot tartanak Piliscsabán. A rendezvény során számos szűrővizsgálaton és előadáson vehetünk részt.
 
"A városi egészségnap szervezése régi hagyomány a településünkön, ezt kívánjuk most továbbvinni és újabb tartalmakkal bővíteni. Az egészségünk megőrzése összetett feladat. Piliscsaba Város 2015-ben elfogadott Egészségterve és az idei Egészségnap rendezvénysorozata a modern szemléletű egészséges életmód fontosságára szeretné felhívni a figyelmet, mely a Prevenció – Lelki egészség – Sport hármas egységére helyezi a hangsúlyt" - írja felhívásában Bácskai Beáta, Piliscsaba alpolgármestere.
 
Szeptember 15-én, pénteken 18.00 órától a Klarissza Házban Dr. Buda László (pszichiáter, pszichoterapeuta) és Dr. Benda Judit (táplálkozástudományi szakember) előadásait hallgathatják meg az érdeklődők.
 
Szeptember 16-án, szombaton, 9.00 órától a Városházán véradás, a Csaba kertben, a Céh Egyesületben, Uradalmi házban Valamint a Klarissza házban szűrések, egészségmegőrző kezelések, vizsgálatok, az Egészségpiacon kiállítók várják az érdeklődőket. A Sportpályán a helyi sportegyesületek, sportágak mutatkoznak be a „Válaszd a sportot!” – piliscsabai sportágválasztón. 
Meglepetés sportoló vendéget is várható lesz a Sportpályán! Próbáljanak ki új mozgásformákat, ismerkedjenek a sport adta örömmel és a sportközösségekkel!
 
Minden szűrés, konzultáció, előadás, sportprogram ingyenesen látogatható!
 
Részletes programot a kiállítókról, szaktanácsadókról, szűrésekről hamarosan.
 
 
Információ: egeszsegnap2016@gamil.com

(piliscsaba.hu)

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Első és egyedülálló 4 csillagos szálloda a Zsámbéki-Medencében.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel