Hallgasd meg Demeter Erik, pilisvörösvári énekes legújabb számát!

16:15 | 2015 06. 09.

Kategóriák: Egyéb

Demeter Erik, az Alapzaj zenekar frontembere a napokban mutatta be legújabb videóklipjét, melyben megfogalmazta, mit is jelent számára a zene. Erik a Varkapu.info-nak elárulta a dal keletkezéstörténetét, és azt is, hogyan zajlott a klip forgatási munkája. A videó alább látható!

„A dal magába foglalja, hogy hogyan is kezdtem el érdeklődni a zene iránt, illetve hogy mit is jelent az számomra. Apukám gitárja már kiskoromban felkeltette az érdeklődésemet. Körülbelül 15 évvel ezelőtt fogtam meg először, ami akkor még kétszer akkora volt, mint én” – árulta el a vörösvári énekes portálunknak.

Erik elmesélte azt is, hogy a dalszövegben Jaskó Péter és Demeter Sándor segítette a munkáját, míg a zenét ő maga álmodta meg. Néhány hangszert is följátszott (gitár, dob, basszus), de a megvalósításban segítségére volt Hugyecsek Szilveszter (billentyű), Valachi Bence (harsona), és Balassi György (konga) is.

„A forgatás nagyon jó hangulatban telt. A helyszín Pilisvörösvár volt, ezen belül is több helyen forgattunk. Színes és fekete fehér képekkel próbáltuk érzékeltetni, hogy ez tulajdonképpen egy visszaemlékezés a gyermekkoromra. A klipben Farkas Ruben játssza fiatalkori énemet, amit ezúton még egyszer szeretnék megköszönni neki. ” – tette hozzá Erik.

A fiatal énekes végül elmondta: „A megjelenés óta sokan megnézték, megosztották a klipet, amit köszönök szépen mindenkinek! Készülőben van a következő saját dalom, amiről nemsokára megtudhattok részleteket.”

Demeter Erik 15 éve című száma:

Ha tetszett a pilisvörösvári énekes dala, és szeretnétek első kézből értesülni a friss számokról, a koncerthelyszínekről, akkor kövessétek őt a Facebookon. ITT>>>

(Gibek Tímea – Varkapu.info)

Kapcsolódó cikkek:
A gondtalan életet eleveníti meg – Interjú Demeter Erikkel, a pilisvörösvári énekessel
Alapzajos buli volt a Gildében (Képek)
Grátiszba kaptuk az Alapzajt – Igazi bulihangulat volt a Rotiban

Címkék: , , , , , ,