Pátyi Rend és Biztonság

13:46 | 2011 01. 24.

Kategóriák: Egyéb

Az „Összefogás a Faluért” Mozgalom a választási programjának megfelelően a közbiztonság fejezet célkitűzései szerint létrehozta a közbiztonsági munkacsoportot Pátyon, mely kidolgozta a Önkormányzat számára a „Pátyi Rend és Biztonság” névvel ellátott programot.

Az „Összefogás a Faluért” Mozgalom a választási programjának megfelelően a közbiztonság fejezet célkitűzései szerint létrehozta a közbiztonsági munkacsoportot

A közbiztonsági munkacsoport a tagjai, valamint a bevont szakértőkre támaszkodva kidolgozta a Önkormányzat számára az eddig nem létező a „Pátyi Rend és Biztonság” névvel ellátott programot, melyet  végrehajtva a következő években tervezett építkező munka alapdokumentumaként javasol: Páty Önkormányzatának, a  Komplex Közbiztonsági Intézkedési Terv-ként elfogadásra.

A munkacsoport vezető üzenete:

Tisztelt Pátyi polgárok!

Örömmel tesszük közzé a komplex közbiztonsági intézkedési tervünk tervezetét nyílt társadalmi bírálatra.
Kérjük Önöket, hogy munkánk elősegítése érdekében tegyék meg építő javaslatukat a terv és a közbiztonsági helyzet további tökéletesítése érdekében.

A javaslatok megtételére 2011. január 30.-ig van lehetőség. Leveleiket várja közbiztonsági munkacsoport a  vezeto@mcskozbiztonsag.paty.web23.hu e-mail címen.

Schneider Mihály
a Közbiztonsági Munkacsoport vezetője

Rend és Biztonság Páty- 2011 testületi elfogadásra javasolt.doc

(Paty.hu)