Perbál, Pomáz és Pilisszentiván győzött (Hétvégi meccseredmények)

07:15 | 2011 11. 21.

Kategóriák: Egyéb

Budakalász kikapott a megyei I. osztályban, az I/B-ben azonban csak a Piliscsaba nem szerzett pontot; győzni tudott a Perbál, a Pomáz és a Pilisszentiván is. A II. osztályban az Üröm emberhátrányban veszített, a Nagykovácsi gól nélküli döntetlent játszott. Vörösvár és Dorog nyert az NB III-ban.

Budakalász kikapott a megyei I. osztályban, az I/B-ben azonban csak a Piliscsaba nem szerzett pontot; győzni tudott a Perbál, a Pomáz és a Pilisszentiván is. A II. osztályban az Üröm emberhátrányban veszített, a Nagykovácsi gól nélküli döntetlent játszott. Vörösvár és Dorog nyert az NB III-ban.

Vörösvár és Dorog is győzött

Legyőzte szombati ellenfelét, a vendég Gyulát a Pilissport-Spartacus. Az Alföld-csoport rangadóján az eddig 3. helyen álló Gyulának 2 gólt rúgott a Pilisvörösvár. Mivel a KTE II döntetlent játszott Szarvason, így a pilisvörösváriak a tabella 2. helyére ugorhattak. A Dorog a Törökbálintot verte 0-2-re Máj góljaival, ezzel a 3. helyen állnak a Duna-csoportban.

Bővebben>>

Két gólos vereség idegenben

A Pest megyei I. osztály 14. bajnoki fordulójában a Budakalászi MSE a nagykőrösi NK Kinizsi TL FC otthonába látogatott, ahol vendéglátóitól 2-0-ra kikapott. Ezzel a Duna-menti csapat a 7. a tabellán 19 ponttal. Mögötte ugyanennyivel a Gödöllői Sport Klub van.

Három győzelem, egy vereség

Perbáli győzelemmel indult a Pest megyei I/B 14. bajnoki fordulója szombaton. A térségi gárda a Mogyoród KSK csapatát fogadta, ahol Nagy János góljával legyőzte a vendégeket. A perbáliak a 27. perctől emberelőnyben játszottak a 88. percig, amikor Palányi Pétert is kiállítottak, így 10-10 játékossal folytatódott a meccs. A gólt azonban egyik döntés sem befolyásolta, hiszen Nagy a 8. percben talált a vendég kapuba.

Győzni tudott a Pomáz-ICO SE is vasárnap. A gárda Aszódra látogatott, ahol az első félidőt Léhi Dávid góljával 0-1-re tudta zárni. A találat után nem sokkal (33.) azonban Szendi Józsefet küldte le a pályáról a bíró, így a pomáziak emberhátrányban focizhattak. Ettől függetlenül a második játékrészben, a 48. percben Peller Albert is a kapuba talált: 0-2. Ekkor azonban feltámadtak az aszódiak. Szabó az 53., Kovács pedig a 78. percben jegyzet találatot, ezzel ki is egyenlítettek. A döntő gólt  a 81. percben Kult Ferenc szerezte, amivel a Pomáz hazahozta a 3 pontot.

Ugyancsak 3 pontot szerzett vasárnap a Pilisszentiván SE, ők a Dunabogdány SE gárdáját fogadták. A térségi csapat Craveró Zoltán duplájával már az első játékrészben 2-0-ra vezetett, majd Horváth Gábor is betalált a kapuba. A mérkőzés vége azonban nem volt ilyen sima, ugyanis a bogdányiak a 66. percben szépítettek, majd a 70. percben újabb találatot jegyezhettek. A szentivániak azonban az egy gólos különbséget már megtartották, így a három pont a térségben maradt.

Egyedül a Piliscsaba SE nem tudott nyerni a 14. fordulóban. A vendég Gyömrői SE 81. percben esett góljával 0-1-re kaptak ki. A mérkőzésen a csabaiaktól a 85. percben Tóth Pétert, a vendégektől a 90. percben Molnár Tamást állították ki.

A hétvége után a Pilisszentiván áll legjobban a környékbeli csapatok közül: 26 ponttal a 3. a tabellán, ráadásul a 2. helyen álló Dunakeszi Kinizsi FC is ugyanennyi ponttal rendelkezik. A Pomáz-ICO SE 20 ponttal a 7., de itt is pontegyezés van a 6. Vácrátóttal. A Perbál SC 17 ponttal a 9., míg a Piliscsaba a 12. 14 ponttal.

Egy vereség, egy döntetlen

A Pest megyei II. osztály “A” csoportjának 13. bajnoki fordulójában az Üröm vereséggel nyitotta a hétvégét szombaton. A vendég Leányfalu SE 2-4-re verte meg a térségieket, bár az ürömiek az első félidő végén még Kun György és Egervári Zsolt találataival 2-1-re vezetett. A 65. percben azonban az első gól szerzőjét kiállították, ami után egyenlített a Leányfalu, majd még kettőt rúgtak az emberhátrányban játszó hazaiaknak.

A Nagykovácsi SE gól nélküli döntetlent játszott szombaton Nagymaroson. Ők ezzel az 5. helyen 20 ponttal, míg az Üröm a 8. helyen 14 ponttal zárta az őszi szezont. Terveink szerint a két csapattal hamarosan interjút is közlünk az elmúlt hetekről és a tavaszi esélyekről.

(pmlsz.hu nyomán Varkapu.info)

Kapcsolódó cikkek:
NB III: Második helyre lépett Pilisvörösvár, Dorog is győzött
Tíz gólt is lőttek, Vörösvár győzött Szegeden (Hétvégi meccseredmények)