Kultúra Vörösvárról is indul busz a Szeretetláng Fesztiválra

Vörösvárról is indul busz a Szeretetláng Fesztiválra

Augusztus 26-án, szombaton rendezik a IV. Szeretetláng Fesztivált Hidegkúton, a Máriaremetei Kegytemplom parkjában. A rendezvény meghívott vendége Dr. Gloria Polo Ortiz Kolumbiából, akit villámcsapás ért, majd felépülése után életét a lelkek megmentésének szentelte. A Pilisvörösvári Egyházközség külön buszt is indít az eseményre.

Közélet Bajor utcanévtáblák és történetük Pilisvörösváron és Solymáron - Előadás Budapesten

Bajor utcanévtáblák és történetük Pilisvörösváron és Solymáron - Előadás Budapesten

Müller Márta előadásának középpontjában a budai hegyvidék két magyarországi német településén, Pilisvörösváron és Solymáron, a közelmúltban kihelyezett német és bajor nyelvjárásban írt utcanévtáblák állnak.

Közélet Trafó helyett tudatos környezetgazdálkodás - Előadás Pilisszántón

Trafó helyett tudatos környezetgazdálkodás - Előadás Pilisszántón
2017. március 24-én, pénteken, 18.00 órától a pilisszántói Baross-házban szakemberek segítségével beszélgethetnek az érdeklődők arról, milyen a tudatos környezetgazdálkodás, milyen fejlődési lehetőségei vannak a pilisi régiónak, hogyan tehetünk a jövőért úgy, hogy nem romboljuk a jelent.

Közélet Milyen hatással van a magasfeszültség az egészségünkre? Előadás Pilisszántón

Milyen hatással van a magasfeszültség az egészségünkre? Előadás Pilisszántón

Dr. Varjú György, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamos Energetikai Tanszékének professzor emeritusa tart előadást "Milyen hatással van a magasfeszültség az egészségünkre?" címmel Pilisszántón - olvasható a település hivatalos honlapján.

Kultúra Mese és tánc a színpadon - Az Adenssa Sporttánc Egyesület darabja Pilisvörösváron

Mese és tánc a színpadon - Az Adenssa Sporttánc Egyesület darabja Pilisvörösváron
2017. január 7-én, szombaton A Tükör titka címmel táncos show-műsorral vár minden érdeklődőt az Adenssa Sporttánc Egyesület. A mesejátékot a pilisvörösvári Művészetek Házában rendezik meg, jegyek még kaphatók! Ezt kár lenne kihagyni!

Kultúra Esztergomi Várszínház 2016

Esztergomi Várszínház 2016

Színházi előadásokkal, koncertekkel, fesztivállal vár az Esztergomi Várszínház minden érdeklődőt a nyáron. A Nemzeti Színház előadásai mellett számos neves társulat hoz színpadra különleges darabokat.

Egészség Élőadássorozat az egészségünkért Pilisszántón

Élőadássorozat az egészségünkért Pilisszántón
Hat részes előadássorozatot szerveznek Pilisszántón a Kossuth Lajus utcai Baross-házban, amelyen szó lesz a stresszkezelésről, a táplálkozással összefüggő daganatos megbetegedésekről és számos más érdekes témáról is.

Erdő-mező Álmos-napi határbejáró túra történelmi előadásokkal

Álmos-napi határbejáró túra történelmi előadásokkal
A Piliscsabai "Klotildliget" Községszépítő és Természetvédő Közhasznú Egyesület egy tavaszi, kényelmes határbejáró kirándulásra hívja a természet és a történelem kedvelőit február 20-án, szombaton. A túra során Radványi Béla, könyvtáros-történész előadása lesz hallható.

Kultúra Takaró Mihály irodalomtörténész előadása Pilisszentivánon

Takaró Mihály irodalomtörténész előadása Pilisszentivánon

Takaró Mihály, irodalomtörténész következő estjén Kós Károly élete és munkássága kerül a középpontba. A pilisszentiváni iskolába szeretettel várnak minden érdeklődőt október 8-án, csütörtökön. Az előadást követően a résztvevők között kisorsolnak három könyvet Kós Károly művei közül.

Kultúra Programajánló: Előadások a Zsámbéki Színházi Bázison

Programajánló: Előadások a Zsámbéki Színházi Bázison
A Zsámbéki Színházi Bázis szeretettel vár minden érdeklődőt előadásaira a július 17-től július 26-ig tartó időszakra.  A színház előtt érdemes megnézni a környék nevezetességeit: a Romtemplomot, a Lámpamúzeumot, a sváb tájházat és a Légvédelmi Múzumot. 
view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Állatorvosi rendelő és kutyakozmetika Pilisvörösváron.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel