Kék hírek Eltűnt egy 11 éves kisfiú, a Flórián téren látták utoljára

Eltűnt egy 11 éves kisfiú, a Flórián téren látták utoljára
Eltűnt egy 11 éves fiú hétfő délután a fővárosi Flórián térről, egy gyerekprogramról. Turi Krisztofer eltűnésekor terepmintás pólót viselt.

Kék hírek Keresik az Esztergomból eltűnt fiatal testvérpárt (+Képek)

Keresik az Esztergomból eltűnt fiatal testvérpárt (+Képek)
Az Esztergomi Rendőrkapitányság keresi az eltűnt 15 éves Lecső Luca Dorottyát és a 12 éves Lecső Dóra Rebekát.  A két lány 2017. augusztus 24-én 14 óra 50 perckor Esztergomból ismeretlen helyre távozott. 

Közélet Megtalálták a Piliscsabáról eltűnt idős férfit

Megtalálták a Piliscsabáról eltűnt idős férfit

Több mint háromszázan osztották meg Facebook oldalunkon a hírt, miszerint a Piliscsabai Önkéntes Tűzoltó Egyesület egyik tagjának édesapja eltűnt Új utcai otthonából. A helyi polgárőrség értesítése szerint az idős férfit a mai napon épségben megtalálták a budapesti Széll Kálmán téren.

Kék hírek Figyelem, piliscsabai eltűnt személyt keresnek! - MEGTALÁLTÁK!

Figyelem, piliscsabai eltűnt személyt keresnek! - MEGTALÁLTÁK!
Payer Zoltán, (1947.02.07) július 11-én, reggel 7 óra körüli időben ismeretlen helyre távozott Piliscsaba Új utcai otthonából - írja Simon Gyula, piliscsabai közrendvédelmi tanácsnok.

Kék hírek Két ember is eltűnt vasárnap éjszaka a környéken

Két ember is eltűnt vasárnap éjszaka a környéken
Vasárnap 20:30-kor érkezett bejelentés a Pilisjászfalui Polgárőrséghez, hogy Piliscsabán, a Béla Király úti szociális otthonból eltűnt egy 75 éves lakó. A keresését 40 fő kezdte meg, köztük rendőrök, tűzoltók, polgárőrök.

Kék hírek Családja is kereste a Solymáron megtalált budapesti férfit

Családja is kereste a Solymáron megtalált budapesti férfit
A Pilisvörösvári Rendőrőrs munkatársai 2017. január 9-én, az éjszakai órákban lettek figyelmesek egy idős férfira Solymár egyik utcáján, aki a hideg időben és hóesésben a járdán állt. A rendőrök kérdéseire összefüggéstelen válaszokat adott, térben és időben nem volt orientált.  

Kék hírek Két turista tévedt el éjjel a fagyos, pilisi erdőben

Két turista tévedt el éjjel a fagyos, pilisi erdőben
Szombat este két turista letért a kijelölt útról, és eltévedt a Pilisben - közölte a Varkapu.info regionális portállal a Pilisjászfalui Polgárőrség. A rendőrség nagy erőket mozgósított a felkutatásukra: helikopter, a hegyi mentők, a katasztrófavédelem emberei és polgárőrök egyaránt keresték a rendkívüli hidegben eltévedt kirándulókat.

Közélet MEGTALÁLTÁK! - Eltűnt egy idős férfi Piliscsabáról, nagy erőkkel keresik!

MEGTALÁLTÁK! - Eltűnt egy idős férfi Piliscsabáról, nagy erőkkel keresik!
Január 3-án eltűnt Piliscsaba, Ady Endre utcai otthonából Baranya István. Az idős bácsi 82 éves, 165 cm magas, kék szemű, deres hajú - hívta fel a lakosok figyelmét a Piliscsabai Polgárőr Egyesület Facebook oldalán Simon Gyula közrendvédelmi tanácsnok.

Kék hírek Női holttestet találtak Pilisvörösváron - nem történt bűncselekmény

Női holttestet találtak Pilisvörösváron - nem történt bűncselekmény

A rendőrségre arról érkezett bejelentés 2016. december 30-án délután, hogy egy Pilisvörösvár melletti szántóföldön egy női holttestetet találtak - tájékoztatta a Varkapu.info portált a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Kék hírek Napok óta nem találják a szellemi fogyatékos dorogi fiút - Ha látta, jelezze!

Napok óta nem találják a szellemi fogyatékos dorogi fiút - Ha látta, jelezze!
A 18 éves Szabó Zsolt kedden tűnt el otthonából. Hozzátartozói pontos, jó fiúként ismerik Zsoltot, aki korábban soha nem csinált még hasonlót. Eltűnését bejelentették a rendőrségen. Zsolt 176 centiméter magas, testsúlya körülbelül 88.90 kilogramm. Haja szőkésbarna, szeme barna színű.

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel