Kattints rá Te is a Pilisi Lovadra!

 Kattints rá Te is a Pilisi Lovadra!

A jó idő beköszöntével egy kis ló-fotózásra csábít mindenkit a Pilisi Lovasok Baráti Köre. "Két Felvonással" készülnek a május 1-i Pilisi Lovas fotókiállításon, melynek egyik részében Mráz Edina lovasfotós legszebb képeit, másik részében pedig a környéken meghirdetett fotópályázat beérkezett munkáit fogják a Pilisszántói Faluház falára aggatni. A kiállítást Victor Fröschl és a Zena Music tagjai ünnepélyes keretek között nyitják meg.

A megnyitó időpontja: 2012. május 1. 15.00
Helyszíne: Pilisszántói Faluház

Még nincs késő, küldd be a legjobb képeid TE is!

A szervezők április 25-ig várják a fotókat amatőr, profi és junior (16 év alatti) kategóriákban a pilisilovas@gmail.com e-mail címre, valamint A5-ös méretben előhívva Dr. Saufert Gyula állatorvosi rendelőjébe (2085 Pilisvörösvár, Kisfaludy u. 48.) postán vagy személyesen.

Mindenkit biztatunk a nevezésre, hisz a szponzoroknak köszönhetően ezúttal is értékes nyereményekkel jutalmazzák a legjobban sikerült műveket. A képekre szavazni személyesen (3-szorosan számít!) a kiállítás megnyitóján, valamint a Pilisi Lovasok Facebook oldalán lehet majd május 1-től. A legtöbb szavazatot kapott képek készítői a már hagyományosnak számító Pilisi Lovas Majálison vehetik át nyereményeiket május 26-án.

Kattints rá egyet Te is a Pilisi Lovadra!

PLBK

(Varkapu.info)Kapcsolódó cikkek:
Lovas fotókiállítás két felvonásban Pilisszántón (+Fotópályázat)
 

view counter
view counter

Programot ajánlok!

Navigáció

Belépés

Szavazás

Hányast adnál a Varkapu.info-nak a térség tájékoztatásával kapcsolatban?:

Cégtár

Állatorvosi rendelő és kutyakozmetika Pilisvörösváron.

varkapu.info hírlevele

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel