Akciós ortopédiai vizsgálatok a Ligeti Állatorvosi Rendelőben

07:53 | 2017 10. 18.

Kategóriák: Al kiemelt, Erdő-mező

A pilisvörösvári Ligeti Állatorvosi Rendelőben október 17-től november 2-áig 20%-al csökkentjük az ortopédiai klinikai szakvizsgálat árát 6000 Ft helyett 4800 Ft-ra, és minden páciens AJÁNDÉKBA kap 1 levél porcépítőt (1 400 ft).

Az ortopédiai akció részletei

Az utóbbi időben azt tapasztaljuk, hogy megnőtt az ortopédiai problémák száma a praxisunkban. Egyre több gazdi hozza a kutyáját esetleg macskáját azért, mert az sokat fekszik, és nem szívesen mozog, hamar elfárad, nehezen kel fel pihenés után, egy vagy akár több lábára is sántít, esetleg valamelyik lábára nem is áll rá. Természetesen egy baleset után azonnal szükség van beavatkozásra, törés vagy ficam esetén rövid időn belül műteni kell az állatot.

Ezeknek a csontműtéteknek is a legnagyobb részére felkészült rendelőnk. A kevésbé sürgős ortopédiai/neurológiai problémák megoldására praxisunkban a legmodernebb, legjobb képet adó röntgenhívó áll rendelkezésünkre.

A vizsgálatokat dr. Péterhegyi Csanád szakállatorvos, ortopédus végzi kedden 9-12 ill. 15-18-ig, csütörtökön 9-12-ig kizárólag bejelentkezés alapján (bejelentkezés rendelési időben a 26-332-450-es számon.)

Segítségként október 17-től november 2-ig 20%-al csökkentjük az ortopédiai klinikai szakvizsgálat árát 6000 Ft helyett 4800 Ft-ra, és minden páciens AJÁNDÉKBA kap 1 levél porcépítőt (1 400 ft).
(A klinikai vizsgálat az esetleges röntgenfelvételek árát nem tartalmazza.)

Kérjük, jelentkezzen be telefonon
(rendelési időben hétfőtől péntekig 9-12-ig ill. 15-18-ig, szombat: 9-12-ig) a vizsgálatra

Ortopédiai akció Pilisvörösváron 2017. október 17-től november 2-ig a Ligeti Állatorvosi Rendelőben

PILISVÖRÖSVÁR
Ligeti Állatorvosi Rendelő
Pilisvörösvár, Kisfaludy u. 48.
+36 26 332 450

Miért fontos az ortopédiai vizsgálat?

A kisebb mozgászavarok és sántaságok időben való felismerésével (ízületi-, szalag-, csont-, gerinc problémák) és hatékony kezelésével sokat tudunk javítani kedvencünk jólétén, életkilátásán, csökken a fájdalom, javul a mozgás.

Hogyan zajlik a vizsgálat?

Az időpontegyeztetésre érkező kedvenceknél, mint minden más esetben is, felvesszük az adatokat, hiszen már ebből is rengeteg információ származik. Pl. fiatal, nagytestű kutyánál másra gondolunk, mint egy középkorú tacskónál. Tehát az állat fajtája, kora, neme mind fontos tényező.

A következő lépésben felvesszük a kórelőzményt: mikor mióta van fájdalom, sántaság, hirtelen vagy fokozatosan alakult ki? Kap-e valamilyen gyógyszert. Van-e más belgyógyászati vagy egyéb probléma?

Ezek után jön csak a klinikai vizsgálat, mely a végtagok általában alulról történő részletes végigtapintásából, az ízületek hajlításából-nyújtásából és speciális tesztek elvégzéséből áll.

A fentieken túl szükség lehet ún. kiegészítő vizsgálatok elvégzésére is, jelen esetben ez döntően a röntgenfelvétel elkészítéséből áll. Az esetek nagy részében a kutyust bódítani kell a röntgenfelvételhez való megfelelő beállítás miatt.

A diagnózis a fenti adatok és vizsgálatok eredményéből születik meg, mely alapján már a kedvencünkre szabhatjuk a lehető legjobb gyógykezelést, esetleg műtéti beavatkozást.

Kérjük, jelentkezzen be telefonon
(rendelési időben hétfőtől péntekig 9-12-ig ill. 15-18-ig, szombat: 9-12-ig) a vizsgálatra

Ortopédiai akció Pilisvörösváron 2017. október 17-től november 2-ig a Ligeti Állatorvosi Rendelőben

PILISVÖRÖSVÁR
Ligeti Állatorvosi Rendelő
Pilisvörösvár, Kisfaludy u. 48.
+36 26 332 450

(Ligeti Állatorvosi Rendelő)

Címkék: , , , , , ,