Kezdődhet a sétány és a futópálya előkészítése a pilisvörösvári tavaknál

08:38 | 2017 10. 16.

Kategóriák: Al kiemelt, Erdő-mező

Pilisvörösvár képviselő-testülete szeptember végén döntött arról, hogy a Nagy-tó körüli sétány és futópálya építésére a CTB Mérnökiroda Kft. által elkészített, a hónap elején átadott terveket fogadja el. amelyet azonban csak a Horgász soron illetve a Horgász sor és Vájár utca közötti szakaszon a közterület határának kitűzését követően, a kitűzés eredményének figyelembe vételével fognak véglegesíteni.

A képviselő-testület ezzel egyidejűleg felhatalmazta Gromon István polgármestert, hogy a tervezett sétányra és futópályára merőlegesen lefutó utak meglévő csapadékvíz-elvezetését átalakíttassa, és a terület előkészítési munkáit megkezdje. A sétány nyomvonalán a tervnek megfelelően az elburjánzott aljnövényzetet kivágják, és az engedélyhez nem kötött tereprendezéseket is elvégzik annak érdekében, hogy amikor a fedezet lesz rá, a sétány és futópálya ténylegesen megépíthető legyen.

Nem mindenki szavazta meg

A szeptember 28-i ülésről szóló jegyzőkönyv szerint a szükséges előkészítő munkákhoz a fedezet a 2017. évi költségvetési rendeletben, az önkormányzat dologi kiadási keretében rendelkezésre áll.

A képviselő-testület a határozatot a 9 igen és 3 nem szavazattal hozta meg.

(Varkapu.info)

Címkék: , , , , ,