Kóstolj és kirándulj szeptemberben a Budakeszi Vadaspark erdei piacán!

14:18 | 2019 09. 04.

Kategóriák: Erdő-mező

Töltsük együtt a napot a Budakeszi Vadaspark erdővel körbeölelt pihenőparkjában, ahol a megszokott hangulattal és termelőkkel várnak minden érdeklődőt szeptember 15-én, 9 és 15 óra között.

Ha friss levegőre vágysz, esetleg kirándulnál egy jót és közben bevásárolnál, szétnéznél és finom termelői adalékanyagmentes enni és innivalót kóstolnál, akkor neked is ott a helyed az erdei piacon. Többek között megkóstolhatjátok az erdő-mező kincseit és egyben családi programot kerekíthettek függőágyakkal, állatsimogatással, kirándulással, melyhez minden helyben adott.

Személyesen a termelőktől vásárolhattok kistermelői és őstermelői termékeket, termelői ételeket fogyaszthattok, és egy kellemes napot tölthettek a szabadban.

A zenét a megszokott Aranyalma Páros biztosítja.

A Budapesthez simuló hegyek közti völgyben megbújó Budakeszi Vadaspark a budapesti Széll Kálmán tértől mindössze húsz percnyire található.

Cím: 2092, Budakeszi 0210/12 hrsz.
GPS: 47.521923 / 18.935854

Gépjárművel: Busszal, gépkocsival, motorral érkező vendégek a vadaspark bejáratától néhány méterre lévő, 300 autó befogadására alkalmas belső, vagy a 200 jármű befogadására alkalmas külső parkolóban tudnak parkolni. A külső parkolóból a bejárat 10 perces könnyű sétával érhető el.

Figyelem! A parkolás a belső parkolóban hétvégén, ünnep- és szabadnapokon díjköteles!

Autóbusz: 1000 Ft/nap
Gépkocsi: 400 Ft/nap
Motorkerékpár: 300 Ft/nap

 

 

Címkék: , , , , ,