Levendulaültetést szerveznek a virágos Pilisjászfaluért

12:01 | 2018 04. 12.

Kategóriák: Erdő-mező

“Szeretnénk a falut felvirágoztatni, ezért április 22-én a szemétszedés után levendulaültetést is tervezünk” – tájékoztatja a lakosokat a Pilisjászfalui Faluszépítő és Kulturális Egyesület.

A cél, hogy a település a tavasz kezdetével még színesebbé, még szebbé váljon. Emellett fontos szempont az is, hogy a kezdeményezés egyben helyi vállalkozást is támogasson. Így a kesztölci Pilisi levendula céggel való megállapodás szerint minden tizedik megvásárolt levendula után egy tövet ajándékba adnak. Ezeket a növényeket pedig Pilisjászfalu közterületein helyezik majd el.

“Minél többet rendelünk, annál nagyobb a felajánlás. Ha neked is szükséged van pár tő levendulára, akkor írj nekünk, és egyben megrendeljük. Ha van rá lehetőséged, kérünk pár tő levendulát te is ajánlj fel saját megrendelésedből az egyesület, a falu számára” – áll a pilisjászfalui faluszépítők közleményében.

Palántakiárusítás: 99 Ft/tő

Az akció a készlet erejéig tart. A megrendeléseket április 13. péntek este 6 óráig veszik fel, míg a megrendelt töveket április 18-án, szerdán szállítják ki.

Jelentkezni a jaszfaluszepito@gmail.com e-mail címre várják. További információt az egyesület elnöke, Wimme Bea ad a +36 70 212 8225-ös telefonszámon.

(Varkapu.info)

Címkék: , , ,