Pilisborosjenő üzenete a kirándulóknak (+Videó)

12:02 | 2020 03. 21.

Kategóriák: Al kiemelt, Erdő-mező

A koronavírus-járvány idején az egyik legfontosabb, amit tehetünk, hogy – lehetőségeinkhez képest – otthon maradunk. Mivel a közösségi terek, szórakozóhelyek bezártak, így még nagyobb lett az igény, hogy a természet segítségével lendüljünk ki a szürke hétköznapokból.

Pilisborosjenő csodálatos kirándulóhelyeit számos ember keresi fel, azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy a zöldellő tájakat övezve itt is emberek élnek. Emberek, akik szeretnék megőrizni egészségüket. 

A falu lakosainak védelmében készült videóban Hirtling István, pilisborosjenői színművész hívja fel a figyelmet a legfontosabb tényekre, megelőzésre. 

“Szeretnénk megóvni mi is egészségünket, és a legalacsonyabbra csökkenteni a fertőzés veszélyét. Ezért kérünk mindenkit, aki a mindannyiunk által szeretett és óvott környezetünkben kíván feltöltődni, hogy kerüljék a nagyobb tömegeket vonzó közösségi és kirándulóhelyeket” – tolmácsolja a színész üzenetét a Zsákfaliv TV.

Megoldást jelenthet, ha turistatérkép segítségével kevésbé ismert helyeket barangolunk be a térségben, de az autóval érkezőktől a parkolás során is nagyobb odafigyelést kérnek a településen. A faluban élők kérik, hogy csak az egy háztartásban élők induljanak el együtt kirándulni, és szorítsuk vissza a szemetelést is, ami a járvány idején még nagyobb veszélyforrást jelent. 

Hirtling István tolámcsolja Pilisborosjenő kérését a kirándulók felé:

(Varkapu.info)

Címkék: , , , ,