Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

Áramlás – Festészeti kiállítás Solymáron

2017 10. 07.

Ódor Tünde Enéh festőművész és tanítványai kiállítása – Az Apáczai Csere János Művelődési Ház idén csatlakozik a Magyar Festészet Napja rendezvénysorozathoz.

Időpont: 2017. október 7. szombat 18:00
Helyszín: Solymár, Apáczai Csere János Művelődési Ház, Templom tér 25.

A Magyar Festészet Napja Alapítvány szándéka ezekkel a programokkal, hogy erősítse a köztudatban a magyar festészet összetartozását, jobban megismertesse a kortárs festészetet és ezáltal kivívja a festők és alkotásaik iránti tiszteletet.

Az ennek jegyében szervezett kiállítások hagyományosan októberben kerülnek megrendezésre. A művelődési ház október 7-i tárlatával debütál a rendezvénysorozaton.

Kiállító művészek: Ódor Tünde Enéh, festőművész és felnőtt tanítványai. Tünde Piliscsabán vezet évek óta sikeres rajziskolát különböző korosztályok részére. A kiállítás megnyitójára diák növendékeivel egy Gaudí performance-szal készül.

„Azzal, hogy egy szomszéd város alkotóinak nyújtunk bemutatkozási lehetőséget, a fentiek szellemében a pilisi térség művészeinek összetartozását kívánjuk erősíteni, különösen, hogy a kiállítók között egy solymári illetőségű hölgyet is üdvözölhetünk” – olvasható a művelődési ház ajánlójában.

Megtekinthető: október 19-ig.

Szervező

Apáczai Csere János Művelődési Ház és Könyvtár
Telefon:
(26) 360 100
E-mail:
info@apaczai.com
Honlap:
apaczai.com

Helyszín

Apáczai Csere János Művelődési Ház és Könyvtár
Templom tér 25.
Solymár,
+ Google Térkép
Telefon:
(26) 360 100
Honlap:
apaczai.com