Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

Föld Napja a Budakeszi Vadasparkban

2019 04. 27.

A Budakeszi Vadaspark április 27-én, szombaton a Föld Napja apropóján egy fergeteges, és hasznos tudásanyagban gazdag ünneplésre hívja a bolygónk sokszínűségét és természeti egyensúlyát megóvni vágyó természetkedvelőket. Az izgalmas kisállat tréningek és madárgyűrűzési bemutató mellett a környezeti nevelésben élenjáró Pangea Kulturális és Környezetvédelmi Egyesület egy egész napos „Klíma-kalanddal” készül, de az aznap odalátogatók, a tűzzománc készítés rejtelmeibe is bepillantást nyerhetnek. A programok a belépőjegy árán felül természetesen ingyenesek.

A Budakeszi Vadaspark április 27-én azoknak kínál tartalmas kikapcsolódási lehetőséget, akik a legjobb helyen, a természetben szeretnék megünnepelni a Föld Napját. A szombati programcsokorban olyan interaktív és aktív természetvédelemmel kapcsolatos játékok is helyet kapnak, mint az egész család fantáziáját megmozgató óriás társasjáték, a Pangea Kulturális és Környezetvédelmi Egyesület által szervezett „Klíma-kaland”, aminek keretein belül különböző elgondolkodtató és készségfejlesztő módszerek alkalmazásával kicsik és nagyok is játszva tanulhatnak a klímaváltozásról, hogy már fiatal kortól tevékenykedhessenek bolygónk egészségének megőrzése érdekében.

A kreatív, művész vénájú látogatók kipróbálhatják a tűzzománc készítést, egyedi ékszereket alkothatnak maguk és szeretteik számára, amelyekben visszaköszön a természet. A legkisebbeket arcfestő várja.

A szombati kisállat tréningek kifejezetten sokszínűnek ígérkeznek: az érdeklődők mosómedve, róka és aranysakál bemutatókat vehetnek közelebbről szemügyre, továbbá az elmaradhatatlan Állatijó Bemutató is duplázni fog.

  • 10:00-17:00 Madárgyűrűzési bemutató; Klíma-kaland (Pangea Egyesület); Tűzzománc készítés, Arcfestés
  • 10:00 Mosómedve tréning
  • 11:00 Róka tréning
  • 12:00 Állatijó Bemutató a színpadon
  • 13:00 Sakál tréning
  • 14:00 Állatijó Bemutató a színpadon
  • 15:00 Kisragadozó tréning

Részletek

Dátum:
2019 04. 27.
Esemény Tags:
, , ,

Szervező

Pilisi Parkerdő Zrt.
Telefon:
06-26-598-000
E-mail:
informacio@pprt.hu
Honlap:
http://www.parkerdo.hu/

Helyszín

Budakeszi Vadaspark
0210/12 hrsz.
Budakeszi,
+ Google Térkép
Telefon:
06-23-451-783
Honlap:
http://www.vadaspark-budakeszi.hu/