Események betöltése
Események keresése

Esemény nézetének navigációja

Korábbi Események

Események List Navigation

december 2021

Advent Nagykovácsiban

2021 12. 12.
Tudj meg többet »

Évadzáró kézműves foglalkozás a Mentáskertben

2021 12. 16.

Évadzáró kézműves foglalkozás lesz a Mentáskertben december 16. 14:00-17:30-ig A rendezvényre a piac.budakalasz@gmail.com emailcímen lehet regisztrálni. Részvételi díj 1250 Ft, amely tartalmazza az alapanyagokat, egy csésze teát és egyéb finomságokat.  

Tudj meg többet »

Advent gyertyái – karácsonyi előadás Solymáron

2021 12. 21.
Apáczai Csere János Művelődési Ház és Könyvtár, Templom tér 25.
Solymár,
+ Google Térkép

Ünnepi várakozás a művészet fényében Az ingyenesen látogatható előadásban énekszóval és élő szóval hívjuk elő a karácsonyvárás felfokozott érzelmeit, hogy a nézők szívében is mind a négy adventi gyertya jelentése fellobbanhasson! Közreműködő művészek: Balogh Tímea Pánczél Klaudia Ruzicska László Kádár Szabolcs János A program a Római Katolikus templomban kerül megrendezésre.

Tudj meg többet »
február 2022

Fotókiállítás Pilisszentivánon

2022 02. 04.
Generációk Háza, Szabadság út 2.
Pilisszentiván,
+ Google Térkép

Simon Győző "Szót kért a fiatalság is" című fotókiállítását tekinthetik meg az érdeklődők.  Az alkotó képeit a szakmai zsűri beválogatta a 2020-as „Magyarország fotóalbuma 365” hivatalos kiadványába. A kiállítás megnyitója február 4-én pénteken 18 órakor lesz a Generációk Házában. A kiállítást megnyitja: B. Szabó Károly. A képanyag előzetes egyeztetés után megtekinthető február 18-ig. Telefon: 70 339-4993  

Tudj meg többet »

Farsangi gyermekműsor Piliscsabán

2022 02. 19.

A Művelődési Információs Központ és Könyvtár februárban egy fergeteges Kalap Jakab-koncerttel és farsangi kézműveskedéssel vár minden kedves gyermeket és családot a piliscsabai piactéren. Február 19-én, szombaton 10 és 13 óra között Fruzsi néni farsangi díszek és álarcok készítésében segíti majd a kicsiket, 11 órától pedig Kalap Jakab farsangi előadással szórakoztatja a családokat. A hideget ajándék meleg teával és forralt borral enyhítik a szervezők. Az esemény Facebook-oldala ide kattintva érhető el.

Tudj meg többet »
április 2022

Tavaszváró vásár Perbálon

2022 04. 09.

Április 9-én, 7 órától 13 óráig finomságokkal tölthetitek meg a kosaraitokat Perbálon. Válogass a házi tojások, füstölt húsok, mézek közül, tárazz be Rothburger sörből, kóstolj szószokat! Nézz körbe a virágdekorok, fazekas termékek és fajátékok között! Időpont: 2022. április 9. 7:00-13:00 Helyszín: Perbál, PePiTa - Perbáli Piac és Találkozóhely

Tudj meg többet »

Húsvétváró Kolompos mulatság Piliscsabán

2022 04. 09.

Szeretettel várnak minden családot és gyermeket április 9-én, szombaton 10 órától a piactéren a Művelődési Információs Központ és Könyvtár húsvétváró rendezvényére. Fruzsi néni kézműveskedéssel várja a gyerekeket, majd 11 órától a Kolompos együttes zenél. Muzsika, tánc, kürtőskalács-készítés és egyéb gyerekprogramok várnak minden érdeklődőt! A program alatt a Tájház is megtekinthető.  

Tudj meg többet »

Sváb főzőtanfolyam Pilisszentivánon

2022 04. 09.
Német Nemzetiségi Általános és Művészeti Iskola, Pilisszentiván, Szabadság út 87.
Pilisszentiván,
+ Google Térkép
Tudj meg többet »

Húsvétváró családi nap Solymáron

2022 04. 09.
Apáczai Csere János Művelődési Ház és Könyvtár, Templom tér 25.
Solymár,
+ Google Térkép

A művelődési ház, a helytörténeti gyűjtemény a svábház és a Kud-ARC KIE közös szervezésében három helyszínen kínál a közelgő húsvétra hangoló tevékenységeket a gyerekeknek  április 9-én, szombaton, 15-17 óráig. A művelődési házban húsvéti dekoráció készítéssel, arcfestéssel várnak, a múzeumban játékos feladatokkal, húsvéti képeslap készítéssel készülnek, míg a Svábházban húsvéti kalácssütés lesz. 17 órakor a művelődési házban a A KIRÁLY NYULAI – zenés bábjátékot láthatjuk a Pereputty együttes előadásában. A programok díjmentesen látogathatók!

Tudj meg többet »

Ruhagyűjtés Pilisvörösváron

2022 04. 12.
Művészetek Háza Pilisvörösvár, Fő u. 127.
Pilisvörösvár,Pest2085Magyarország
+ Google Térkép

Idén három alkalommal tart az Önkormányzat használtruha gyűjtést a tavaszi, nyári és az őszi ruhaváltásokhoz kapcsolódóan. Az első alkalommal április 12-én 7-től 18 óráig lesz lehetőség a ruhák leadására a Művészetek Háza udvarán. A feltételek a korábbiakkal megegyeznek, tehát használt, de tiszta, sérülésmentes ruhákat méret és kategória (női, férfi, gyermek) szerint csoportosítva lehet majd átadni. A lehetőséget csak vörösváriaknak biztosítja a város, ezért lakcímkártya bemutatása szükséges a leadásnál. A későbbi gyűjtési napokat a következő időpontban tartja az Önkormányzat: június 21-én…

Tudj meg többet »
+ Események exportálása