Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

Szüreti felvonulás és bál Pilisvörösváron

2018 09. 29.

Mindenkit szeretettel várnak az idei vörösvári Szüreti Felvonulásra szeptember 29-én, valamint a felvonulást követő követő rendezvényekre és az este tartott Sváb Bálra.

Gyülekezés: Búcsú tér, indulás: 15.00 óra.

Változik a menet útvonala!

A gyülekezés a megszokott helyen, vagyis a Búcsú téren lesz, de az idei évben a menetben gyalogoló kisgyermekekre és az idősebbekre való tekintettel a régi útvonalhoz képest mintegy fél km-rel lesz rövidebb a megtett út.

A Búcsú tértől a Hősök teréig a megszokott útvonalon halad majd a menet, de onnan nem a 10-es úton átkelve halad tovább, hanem visszafordul, és az Iskola utcában halad a Betelepülés tere (Templom tér) felé, majd onnan tovább a Fő utcáig, s a Művészetek Házánál átkelve halad tovább a Szabadság utcán és a Major utcán, majd végül a Petőfi Sándor utcába fordulva jut el a Gimnázium udvarára, ahol kezdetét veszi a szüreti mulatság.

A felvonulás miatt szeptember 29-én, szombaton a Major utcát, valamint a Petőfi Sándor utcában a gimnázium kerítése melletti parkolókat péntek délutántól szombat estig az önkormányzat lezárja, hogy helyet biztosítson a másnap vonuló traktorok és lovaskocsik számára. A Petőfi Sándor utcai parkolók lezárására azért van szükség, mert a szüreti menetben haladó járművek a gimnáziumhoz érve nem hajthatnak be a gimnázium udvarára.

Szombaton délután a Búcsú térről induló menet miatt kisebb-nagyobb közlekedési fennakadás várható a városnak a menet által érintett részein a több mint egy órás felvonulás időtartama alatt. Kérjük, hogy a járművel közlekedők ezt vegyék figyelembe.

A felvonulás útvonala: Búcsú tér – Dózsa György utca – Iskola utca – Szabadság utca – Major utca – Petőfi Sándor utca – Gimnázium udvara

Szervező

Művészetek Háza Pilisvörösvár
Telefon:
(+36) 26-333-094
E-mail:
kozmuvelodes@mhpv.hu
Honlap:
mhpv.hu